Türk Kızılayı Yarışı Gemlik’te Başladı

Türk Kızılayı Yarışı Gemlik’te Başladı

Türkiye Motokros Şampiyonası Türk Kızılayı yarışı Bursa’nın Gemlik ilçesinde 72 sporcunun katılımıyla başladı.Gemlik Belediyesi’nin desteğiyle Sancaktepe Motosiklet Kulübü’nün organize ettiği motor sporlarının en gözde yarışları...

Türkiye Motokros Şampiyonası Türk Kızılayı yarışı Bursa’nın Gemlik ilçesinde 72 sporcunun katılımıyla başladı.

Gemlik Belediyesi’nin desteğiyle Sancaktepe Motosiklet Kulübü’nün organize ettiği motor sporlarının en gözde yarışları arasında yer alan Türkiye Motokros Şampiyonası’nın son ayak yarışı Gemlik Belediyesi Motokros Parkuru’nda start aldı. 72 sporcunun katıldığı Türk Kızılayı yarışının serbest antrenmanlarına Türk sporcuların yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden ve Bulgaristan gelen yarışçılarda katıldı. Sıralama antrenmanları öncesi Şahin Tepe’deki parkurda yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle sıralama antrenmanları yarına ertelendi.

Yarış severler ile Bursa ve Gemliklilerin ilgisinin yoğun olduğu gözlenen antrenmanda MX1, MX2, MX3, Veteran grupları ile 50cc, 65cc, 85cc ve ATV sınıflarında mücadelelerin yapılacağı yarışların ikinci gününde büyük heyecan yaşanacak. Türkiye Motokros Şampiyonası Türk Kızılayı yarışı yarın saat 09.00’da başlayacak.

Türk Kızılayı yarışıyla ilgili bir açıklama yapan Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan, "Türkiye Motosiklet Federasyonu ve organizatör kulüplerimizle 2014 yılının son Türkiye Motokros Şampiyonası’nı düzenliyoruz. Bu yarış ilk kez Gemlik’te yapılıyor ve muhteşem bir parkur hazırlandı. 1670 metre uzunluğunda 9’u büyük 18 rampadan oluşan Gemlik Belediyesi Motokros Parkuru zorlu ve teknik bir pist. Yarışa katılan 72 sporcu ki bunların 25 tanesi genç yarışçılar. Onlar için de büyük tecrübe olacak." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.