Türk Gencin Öldüğü Motosiklet Çetesi Baskını Davasında Müebbet Hapis Cezası

Türk Gencin Öldüğü Motosiklet Çetesi Baskını Davasında Müebbet Hapis Cezası

Almanya'nın Esslingen şehrinde 2012 yılının Aralık ayında 22 yaşındaki bir Türk gencinin öldüğü ve biri ağır altı Türk gencinin de yaralandığı olayla ilgili davada karar verildi.Aralarında sürtüşme bulunan Black Jackets ve Red Legions...

Almanya'nın Esslingen şehrinde 2012 yılının Aralık ayında 22 yaşındaki bir Türk gencinin öldüğü ve biri ağır altı Türk gencinin de yaralandığı olayla ilgili davada karar verildi.

Aralarında sürtüşme bulunan Black Jackets ve Red Legions adlı iki motosikletli grup arasında çıkan ölümlü kavgada bir sanıklar müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Stuttgart Eyalet Mahkemesi’ne Red Legions grubunun sekiz üyesi aleyhinde görülen davada yargılanan diğer şüpheliler ise ölümle sonuçlanacak yaralama suçlaması ile 5 ve 8,5 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

İki yıl önce Red Legion çetesinden 20 kişilik bir grup, bıçak ve sopalarla Black Jackets çetesi mensuplarının bulunduğu bir lokali basmış olayda Aytaç C. (22) hayatını kaybederken, Aytaç C.’ nin kardeşi Aykut C.’nin de bulunduğu 5 kişi çeşitli yerlerinden yaralanmıştı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.