Tüneldeki Tahliyeye Çeken Yolcu: Depremdeki Krizi Düşünemiyorum!

Tüneldeki Tahliyeye Çeken Yolcu: Depremdeki Krizi Düşünemiyorum!

Taksim-Hacıosman metrosunda meydana gelen kaza sonrası tahliyeler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kazada vücuduna demir saplanan Fatih Çoban isimli vatandaş ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Edinilen bilgiye göre,...

Taksim-Hacıosman metrosunda meydana gelen kaza sonrası tahliyeler bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Kazada vücuduna demir saplanan Fatih Çoban isimli vatandaş ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Taksim-Hacıosman arasında sefer yapan metro, Seyrantepe durağına yaklaştığında demir bir çubuk ön vagondan girerek Fatih Çoban’ın vücuduna saplandı. Yaşanan kaza sonra metro durdu. Olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Bu arada, yaşanan kaza sonra yolcu tahliyesi de bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Twitter hesabından görüntüleri ve yaralının fotoğrafını paylaşan vatandaş, “Seyrantepe metrosu raydan çıktı. Vagondaki yolcunun göbeğine demir saplandı. Elektrikli rayların arasından yolcular tahliye edildi.

Tünelden 20 dakika yürütüldükten sonra da pişkinlikle geçmiş arkadaşlar dediler. 4 aydır bakımda olan bu hattı alelacele açıp içerisinde tek bir sağlık görevlisi bulundurmadıkları için bu adam en az 30 dakika böyle yattı. Kadıköy’de 4 gündür susuzluk çekiyorduk bugün bizzat metro kazasını yaşadım ve bu şehirde olacak depremdeki kriz yönetimini düşünemiyorum. Ancak yükleyebildim. Yaklaşık 7-8 dakika elektriği kesilmiş ray yanında bu şekilde tahliye edildik.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.