Tugay Kerimoğlu açıkladı: Sabri...

Tugay Kerimoğlu açıkladı: Sabri...

Galatasaray ve Türk futbolunun efsane ismi Tugay Kerimoğlu, aylardır belirsizliğini koruyan Sabri Sarıoğlu'nun kadro dışı kalması kararı hakkında konuştu.

Geçtiğimiz sezon Roberto Mancini'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu, eski başkan Ünal Aysal ve eski teknik adam Cesare Prandelli tarafından net bir açıklama yapılmadığı için sezon başından bu yana yanıt bulamayan "Sabri Sarıoğlu'nu kim kadro dışı bıraktı?" sorusuna yanıt verdi.

"SABRİ'Yİ GÖNDEREN MANCINI DEĞİL"

Hürriyet Gazetesi'nde Ali naci Küçük'e konuşan eski milli futbolcu, "Sabri'nin, Roberto Mancini’ye saygısızlık yaptığını görmedim. O içeride hocalarına en fazla yardımcı olan futbolcudur. Biz Sabri Sarıoğlu’na en kritik zamanlarda forma verdik ve o da görevini en iyi şekilde yaptı. Özetle Sabri’nin kadro dışı kalması Roberto Mancini ile alakalı değil" ifadelerini kullandı.

AYSAL GİTTİ, TAKIMA DÖNDÜ

Teknik direktörlük görevine Cesare Prandelli'nin göreve gelmesinin ardından kadro dışı kalan tecrübeli futbolcu, Ünal Aysal'ın yerine başkanlık koltuğuna Duygun Yarsuvat'ın oturmasıyla birlikte A takıma geri dönmüştü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.