Tübitak Madalyaları Samanyolu'nu Sevindirdi

Tübitak Madalyaları Samanyolu'nu Sevindirdi

19. Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatları ile 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları İkinci Aşama Sınavları'nda üstün başarı göstererek; altın, gümüş ve bronz madalya kazanan öğrenciler ile 2015 yılında düzenlenen Uluslararası Olimpiyatlar’da...

19. Ulusal İlköğretim Matematik Olimpiyatları ile 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları İkinci Aşama Sınavları'nda üstün başarı göstererek; altın, gümüş ve bronz madalya kazanan öğrenciler ile 2015 yılında düzenlenen Uluslararası Olimpiyatlar’da Türkiye’yi temsil ederek madalya alan öğrencilere madalyaları ve ödülleri verildi.

22. Ulusal Bilim Olimpiyatları İkinci Aşama Sınavları ödül töreni Ankara Ticaret Odası Konferans Salonu’nda büyük bir coşkuyla yapıldı. 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavlarına 86 farklı okuldan öğrenci katıldı. Bu sınav sonucunda 329 öğrenci yaz hazırlık okuluna davet edildi. İkinci Aşama Sınavları ise 15-16 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara’da yapıldı. İkinci Aşama Sınavlarında üstün başarı göstererek; altın, gümüş ve bronz madalya kazanan öğrenciler Ankara Ticaret Odası Konferans Salonunda 19Kasım 2014 Çarşamba günü düzenlenen ödül töreninde madalyalarına kavuştu.

SAMANYOLU YÖNETİCİLERİNDEN ÖĞRENCİLERE TEŞEKKÜR

Birinci aşama sınavı sonunda Özel Samanyolu Cemal Şaşmaz Anadolu ve Fen Liseleri'nden 6 öğrenci ikinci aşama sınavlarına girmeye hak kazandı. 15-16 Kasım 2014 tarihlerinde Ankara’da yapılan ikinci aşama sınavları sonucuna göre ise öğrencilerimizden Zehra Erdem matematik dalında gümüş madalya, Zehra Araz kimya dalında bronz, madalya aldı.

    Keçiören Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Abdulvahap Özer yaptığı açıklamada “Okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek hepimizin gururu olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Biliyorum ki ödül alma aşamasına gelinceye kadar bu adayların her biri çok çalıştı, günlerce saatlerce ter döktü. Sonunda başarıya ulaştılar. Öğrencilerimizin başarısında emeği olan öğretmenlerimizi ve öğrenci velilerini de ayrıca tebrik ediyorum.” dedi.

    Okul Müdürü Halil Dinç de açıklamasında “Samanyolu Eğitim Kurumları olarak başarının disiplinli bir çalışmanın neticesi olduğunu biliyoruz. Ödüllendirmenin başarıyı arttırıcı ve teşvik edici etkisine de inanıyoruz. 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları İkinci Aşama Sınavları'nda üstün başarı göstererek; gümüş ve bronz madalya kazanan öğrencilerimizin en üst düzeyde ödüllendirilmesi gelecek yıllardaki olimpiyat hazırlıklarımıza olumlu katkı sağlayacaktır. Bu vesile ile dereceye giren öğrencilerimizi, velilerimizi, bu öğrencileri, yetiştiren öğretmenleri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.