TSYD, Türkiye şampiyonu

TSYD, Türkiye şampiyonu

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi kız Tekvando takımı Türkiye birincisi oldu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya şubesi kız Tekvando takımı Türkiye birincisi oldu.  Türkiye İşitme Engelliler Federasyonunun faaliyet programı gereğince Ankara’da düzenlenen, İşitme Engelliler Türkiye Tekvando şampiyonasında TSYD rüzgarı esti. TSYD Konya şubesi bayan Tekvando takımı Türkiye şampiyonluğuna ulaşırken, bireysel yarışmalarda ise, 57 kiloda Selma Canlı ve +67 kiloda Selver Şeker Türkiye birincisi olarak madalya aldı. Şampiyonada, 67 kiloda Gülçin Şeker ise Türkiye 3. oldu.

İşitme engelliler Tekvando’da Türkiye Şampiyonu olan Selma Canlı ve Selver Şeker, 27-29 Ekim 2015 tarihinde Ermenistan’da yapılacak Avrupa Şampiyonasında Milli mayoyu giyecek.

TSYD  Tekvando takımı antrenörü Hüseyin Toprak, takım halinde bayanlarda TSYD spor Kulübü olarak Türkiye Şampiyonu olmalarından dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. Toprak, .27-29 Ekim 2015 tarihinde Ermenistan’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında da bireysel yarışmalarda birincilik kürsüsünü hedefleyeceklerini, takım halinde şampiyon olmak için de ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini sözlerine ekledi. Antrenör Toprak, Türkiye şampiyonasında derece yapan sporcuları kutladı ve kendilerine desteklerini esirgemeyen TSYD Konya  şube başkanı Recep Çınar ve yönetim kuruluna teşekkür etti. TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar ise, işitme engelli bayan sporcuların aldıkları başarılı sonuçların kendilerini gururlandırdığını belirterek antrenörleri ve sporcularını kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.