Tso’da Yeni Kosgeb Destekleri Anlatıldı

Tso’da Yeni Kosgeb Destekleri Anlatıldı

KOSGEB girişimcilik sertifikası alan ancak iş yeri açmayan girişimcilere yeni KOSGEB desteklerinin neler getirdiği hakkında bir toplantı düzenlendi.Gerçekleştirilen toplantıda; TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zafer Çam, Ahiler Kalkınma Ajansı...

KOSGEB girişimcilik sertifikası alan ancak iş yeri açmayan girişimcilere yeni KOSGEB desteklerinin neler getirdiği hakkında bir toplantı düzenlendi.

Gerçekleştirilen toplantıda; TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zafer Çam, Ahiler Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisinden Gökhan Gömcü, KOSGEB Müdürü Hasan Akgümüş, Halkbank’tan Süha Berk ve örnek girişimci Figen Alsoy, KOSGEB destekleri hakkında bilgi verdi.

TSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zafer Çam yaptığı açılış konuşmasında, “Yapılan toplantımızda amacımız, girişimcilik eğitimine katılarak sertifika almış katılımcılarımızın neden iş yeri açmadıklarını tespit ederek, yeni ve var olan destekler hakkında bilgilendirmek. Hedefimiz, herkesin bu destekten yararlanması. Küçük adımlarla yola çıkarak, önce küçük bir tohum ekerek işlerimizi büyütmemiz lazım. Bunun için de KOSGEB desteği ile başlayarak ardından da Ahiler Kalkınma Ajansı desteği alarak ülkemizi kalkındırabiliriz. İlimizin sanayisi maalesef geri kalmış bir sanayi. El ele vererek önce Kırşehir’de sonrasında ise ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmalıyız.” dedi.

KOSGEB Müdürü Hasan Akgümüş KOSGEB destekleri hakkında bilgi verirken, Gökhan Gömcü de Ahiler Kalkınma Ajansı destekleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. 2010 yılında girişimcilik eğitimlerine katılarak sertifika alan ve iş yeri açan Figen Alsoy ise örnek girişimci olarak katılımcılara kendi deneyimlerinden, o süreçte yaşadıklarından bahsetti ve katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.