Troy De Vries gündemde

Troy De Vries gündemde

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da oyun kurucu arayışları devam ediyor sezon başında Tyron Brazelton ile anlaşan yeşil-beyazlı ekip geride kalan haftalarda kendisinden beklenen verimi alamadığı için oyuncuyu kadro dışı bırakmı

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor’da oyun kurucu arayışları devam ediyor  sezon başında Tyron Brazelton ile anlaşan yeşil-beyazlı ekip  geride kalan haftalarda kendisinden  beklenen verimi alamadığı için oyuncuyu kadro dışı bırakmış daha sonra oyuncunun özür dilemesi ile affedilmişti. Ancak Brazelton  kadro dışı kaldığı sürede Fransa takımı ile görüşerek anlaştığı için takımda kalmak istemediğini beyan edince oyuncu ile yollar karşılıklı olarak ayrılmıştı. 

TROY DE VRİES SESLERİ

Oyuncunun yerine transfer çalışmalarına başlayan Torku Konyaspor yönetiminin  geçtiğimiz sezonlarda yeşil-beyazlı forma giyen ve takıma müthiş katkı sağlayan Troy De Vries’ın peşine düştü oyuncunun yüksek maliyetli olması yönetimi düşündürürken  fiyat konusunda görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.  Geçtiğimiz sezon  gösterdiği performansla   Torku Konyaspor’un Play-Off’a yaklaşmasına büyük katkı sağlayan Amerikalı oyuncunun zor günler geçiren yeşil-beyazlı ekibe tekrar gelerek yine aynı katkıyı yapması bekleniyor. 

EN İYİ ŞUTÖR DE VRİES

Başkan Hakan Faydasıçok’un iyi bir şutör ile anlaşacağız şeklindeki  açıklaması  De Vries ihtimalini güçlendiriyor. Çünkü  Amerikalı oyuncu  bu özelliği ile Türkiye Basketbol Liginde bir maçta 38 sayı atarak ve diğer maçlar da ki performansı ile çok iyi bir şutör olduğunu kanıtlamıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.