Tribünler Yine Boş Kaldı

Tribünler Yine Boş Kaldı

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin 8. haftasında kendi sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.Karşılaşmayı kazanarak üst sıralara çıkmak isteyen yeşil-beyazlı takıma taraftarları yine destek vermedi. Bu sezon hiçbir maçta Atatürk...

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin 8. haftasında kendi sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geliyor.

Karşılaşmayı kazanarak üst sıralara çıkmak isteyen yeşil-beyazlı takıma taraftarları yine destek vermedi. Bu sezon hiçbir maçta Atatürk Stadı’nı dolduramayan Bursaspor, Sivasspor maçını da boş tribünler önünde oyandı.

BİLET FİYATLARINDAKİ İNDİRİM DE TARAFTARI GETİREMEDİ

Takımın ligde ve kupada aldığı üst üste 2 galibiyetin yanı sıra, Bursaspor yönetiminin hafta başında biletlerde yaptığı indirim de taraftarı tribünlere çekmeye yetmedi. 25 bin kişi kapasiteli statta, yaklaşık 7 bin taraftar karşılaşmayı izledi. Tribünlerdeki yerini alana az sayıdaki taraftar, futbolculara ellerinden geldiğince destek verdi. Isınmak için sahaya çıkan oyuncuları tek tek tribüne çağıran taraftarlar, tezahüratlarıyla takımlarını motive etti. Karşılaşmayı, az sayıdaki Sivasspor taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden izledi.

VOLKAN ŞEN YEDEK

Eksik yada sakat oyuncu bulunmayan Bursaspor’da teknik direktör Şenol Güneş, son haftaların formda ismi Bakambu’ya ilk 11’de görev verdi. Cezası biten Volkan Şen’i ise yedek soyundurdu. Sivasspor’da ise sarı kart cezalısı Ziya Erdal, sakatlığı devam eden Batuhan Karadeniz ve geçtiğimiz hafta oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında rakibine yaptığı faul gerekçesiyle 2 resmi müsabakadan men cezası alan Cicinho, Bursaspor karşısında forma giyemedi. Hafif sakatlıkları bulunan Kadir Bekmezci kadroya alınmazken, John Utaka ise yedek soyundu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.