Trapez Sac Fiyatları Ocak 2017'de Artış Gösteriyor

Trapez Sac Fiyatları Ocak 2017'de Artış Gösteriyor

Trapez Sac Fiyatları Ocak 2017'de Artış Gösteriyor

 

Trapez saclar, alüminyumdan veya galvanizli sacdan, boyalı veya boyasız olarak, değişik formlarda, kalitede ve kalınlıkta üretilmektedir.

Tapez sacların ısı yalıtımsız tek kat veya iki trapez arasına ısı yalıtımı olarak çatılarda ve duvar uygulamalarında kullanılmaktadır.

Bugünki yapı sistemlerinde beton ve çelik bir arada oldukça yoğun kullanılmaktadır. Bu birliktelik esneklik ve dayanıklılık sağlamaktadır. Basınca ve korozyana dayanıklı kompozit yapılarda çelik malzeme gerilimi, beton ise basıncı taşımaktadır.

Çift katlı trapezler çatı uygulamalarında kullanılırken, ikinci kalite ile adlandırılan trapez saclar ise daha çok şantiyelerde geçici duvar amaçlı kullanılmaktadır. İkinci kalite trapez sacları metro şantiyelerinde, bina şantiyelerinde, yol çalışmalarında, köprü çalışmalarında ve birçok yapı şantiyesinde geçici amaçlı duvar olarak kullanılmaktadır.

Trapez saclar, boyalı trapez saclar, galvanizli trapez saclar ve aluminyum trapez saclar olarak üretilmektedir.

TRAPEZ SAC FİYATLARI

Trapez Sac Fiyatları 2017 yılında yükseliş gösterdi. Sac piyasalarındaki yükselme ve döviz kurunun etkisiyle  yükselişini sürdürdü.

0,50 mm kalınlıkta galvaniz 1000 mm genişliklikteki trapez sac fiyatı metresi 10,24 TL olurken, 0,70 mm kalınlıkta galvaniz 1000 mm genişlikteki trapez sac fiyatı ise 14,89 TL oldu.

0,50 mm kalınlıkta kırmızı 1000 mm genişlikte boyalı trapez sac fiyatı ise 12,24 TL oldu. 0,70 mm kalınlık beyaz 1250 mm genişlikdeki trapez sac fiyatı 21,09 TL oldu.

Güncel trapez sac fiyatları  adresinden alınmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.