Transferde hedef orta saha

Transferde hedef orta saha

Stoper Uğur Demirok'u alan Atiker Konyaspor'da transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip Fenerbahçe orta sahasında forma giyen Aatıf ve Osmanlıspor’un kanat oyuncusu Amınu Umar'un peşinde

Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Trabzonspor’dan Uğur Demirok’u renklerine bağlayan yeşil-beyazlı ekip, bu hafta içerisinde bir ya da iki oyuncuyla daha sözleşme imzalamayı planlıyor. Konyaspor, 1-2 transfer dışında Hollanda kampı öncesinde kadrosunu şekillendirmeyi hedefliyor. Mali konulara büyük titizlik gösteren transfer komitesi, hata yapmama adına ince eleyip sık dokuyor.  Yeşil-Beyazlılar, teknik direktör Rıza Çalımbay'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken gündeme gelen ilk isim Fenerbahçeli Aatif olmuştu.

AATIF FENERBAHÇE’DE KALMAK İSTİYOR

Fenerbahçe teknik direktörü Phillip Cocu’nun “çok düz” bulduğu Aatıf için Konyaspor’la yapılan görüşmelerde sona gelindi. Sorun ise Cezayirli oyuncunun bir kez daha takımdan ayrılmak istememesi. Yeşil-beyazlı yönetim Aatıf için 1 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etti. Aatıf ise Comolli’ye, ''geldiğimden beri gönderilmeye çalıştım ama her teknik direktörün vazgeçilmezi oldum. Cocu, Advocaat’la konuşsun. Bu takımda benden iyi sol ayaklı oyuncu varsa gönderileyim'' restini çekti.

AMİNU UMAR ÇABASI

Aatıf’ın ardından Osmanlıspor’un yıldız oyuncusu Aminu Umar gündeme geldi. Osmanlıspor'un Nijeryalı kanat oyuncusu Aminu Umar'ın transferi konusunda Atiker Konyaspor'un yöneticileriyle bir görüşme daha gerçekleştirileceği belirtildi. Yeşil-beyazlı ekip, bu transfer için istekli olduğu belirtildi. Aminu, geçen sezon ligde 31 maçta 5 gol, 6 asiste imza attı. Çok sayıda kulübün isteği 23 yaşındaki oyuncunun transferinin şimdilik zor olduğu ancak şartların zorlanacağı belirtildi.

İSMALİ KÖYBAŞI İDDİASI

Fenerbahçe’Aatıf’ı isteyen Atiker Konyaspor için İsmail Köybaşı ismi ortaya atıldı. Fenerbahçe’de sol bek oynayan oyuncuya Yeşil-beyazlı ekibin talip olduğu iddia edildi.İstediği düzeyde şans bulamayan İsmail'i Çalımbay takımına kazandırma konusunda son derece ısrarcı. Yönetimin başarılı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı ifade ediliyor. İsmail'in Fenerbahçe ile 3 yıllık daha kontratı bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum