Transferde hareketli saatler

Transferde hareketli saatler

İyi bir kadro kurmayı hedefleyen Şekersporda transfer çalışmaları sürüyor

İyi bir kadro kurmayı hedefleyen Şekerspor’da transfer çalışmaları sürüyor.  Görüşmelerin yapıldığı oyuncu Tanju Yavuz ile birlikte dün 2 oyuncu Konya’ya geldi ve yönetim kurulu ile pazarlık masasına oturdu

 

Yeni sezon için iyi bir kadro kurmayı hedefleyen Konya Torku Şekerspor’da transfer çalışmaları sürüyor.  Görüşmelerin yapıldığı oyuncu Tanju Yavuz ile birlikte dün 2 oyuncu Konya’ya geldi. Bu oyuncularla görüşen Şekerspor yönetimi anlaşma sağlandığı takdirde imzaları attıracak. Görüşmelerde teknik direktör Metin Altınay’ın da hazır bulunduğu bildirildi.

Şekerspor’da dış transferde de somut adımlar atılmaya başlandı. Cafercan Aksu Muhammet Reis Onur Akbay gibi başarılı oyuncuların yerlerin dolduracak ve başarı isteyen oyuncular almayı hedefleyen Torku Şekerspor transferde ince eleyip sık dokuyor.  Yeni sezona heyecanını yitirmemiş oyuncularla başlamak isteyen yeşil beyazlı ekip savaşçı bir kadro kurmayı hedefliyor Bu hedef doğrultusunda; kale, ön libero, forvet arkası ve forvete takviyeler yapılması gündemde. Yeşil beyazlılarda gündemde olan oyuncular Konyaspor’un eski oyuncusu Gökhan Çakır, Karşıyaka’dan Olgay Coşkun, Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz, Onur Bektaş, Güngören Belediyespor’dan İlkay Margılıçlı, Mersin İdmanyurdu’ndan Hüseyin Yoğurtçu ve Sinan Vardar. Şekerspor’da İç ve dış transferde anlaşma sağlanan oyuncuların imzalarını Cuma günü atacakları ifade edildi.  

Geçtiğimiz hafta sonunu Şekerspor’un maç kasetlerini izleyerek geçiren Altınay, yönetim ile gerçekleştirdiği toplantı sonucunda; Ahmet Önay, Hüseyin Burak Erin, Oğuz Gürbulak gibi isimlerle sözleşme imzalandı. Bu arada Murat Dilek, Mehmet Balban ve Yusuf’da yeşil beyazlıların daha önceden anlaştığı isimlerdi.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, dış transferde arzu etikleri sporcuların maliyetlerinin yüksek olduğunu, bu nedenle aceleci davranmadıklarını söyledi. Transfer piyasasının önümüzdeki günlerde daha sakin bir görüntüye kavuşacağını belirten Altınay; “Bu nedenle çok aceleci davranıp önemli yanlışlar yapmak istemiyoruz. Benim savaşçı kişilikli, sisteme uyacak ve başarıya aç oyunculara ihtiyacım var. Zaten Kulüp Başkanımız da yurt dışında. Önümüzdeki Pazartesi günü bazı oyuncuları Konya’ya davet edeceğiz. İsim vermek istemiyorum, çünkü fiyatlar birden bire artıyor. Hedefimiz birkaç yıldır kaçan Bank Asya 1. Lig fırsatını yeni sezonda kaçırmamaktır” dedi

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da anlaşmaya varılan oyuncuların imzaları Cuma günü atacağı bildirildi. Ligin sona ermesi ile birlikte uzun bir müddet suskun kalan yeşil-beyazlılar, öncelikle iç transferi sonlandırmak istiyor. Kaleci Ali Melih Özçelik ile anlaşarak, iç transferin startını vermişti.  Yeşil-beyazlılar, teknik adam sorununu ise Metin Altınay ile anlaşarak çözdü. Daha sonra ise iç transferde başarılı futbolcuları Murat Dilek ve Yusuf Akyel ile sözleşme tazelemişti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.