Transferde gözler Kocaman’da

Transferde gözler Kocaman’da

Antalya’da ligin ikinci yarısının hazırlıklarını sürdüren Atiker Konyaspor’da transfer çalışmalarının Aykut Kocaman’ın vereceği rapora göre netlik kazanacağı öğrenildi

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in sezonun ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor. 3 Ocak’ta başlayan transfer döneminde yeşil-beyazlı yönetimin Aykut Kocaman’ın vereceği rapora göre sol bek transferini gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceği belli olacak. İç transferde Ömer Ali ile anlaşan Konyaspor Skubic ve Milosevic’ten de haber beklediği öğrenildi.


ÖNCELİK İÇ TRANSFER
Transferde önceliği iç transfere veren Atiker Konyaspor yönetimi Aykut Kocaman’ın takımda kalmasını istediği Ömer Ali Şahiner, Nejc Skubic ve Deni Milosevic ile görüşme yaptı.2019 yılında sözleşmesi bitecek Ömer Ali Şahiner ile masaya oturan ve sözleşmeyi 2022 yılına kadar uzatan Atiker Konyaspor’da gözler Nejc Skubic ve Deni Milosevic’e çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, her iki oyuncuyla da ilk yarı bitmeden masaya oturmuştu. Yapılan görüşmeler olumlu geçerken, iki oyuncunun son kararını ilerleyen günlerde vermesi ve 3 yıllık yeni sözleşmeye imza atması bekleniyor. Konyaspor’da yönetim her iki oyuncunun da sözleşmelerinde iyileştirme yaparak yeni kontrat teklif etmişti. Aykut Kocaman’ın da takımda mutlaka kalmasını istediği 2 oyuncuda bir sorun yaşanmasının muhtemel olmadığı öğrenildi.

KOCAMAN’A GÖRE TRANSFER YAPACAK
İç transferde masadan olumlu kalkmayı planlayan Atiker Konyaspor yönetiminin sol beke transfer yapıp yapmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Hilmi Kulluk ve yönetimi Aykut Kocaman’ın vereceği rapora göre transfer harekatına çıkacak.

ABİDİN KURT merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.