Transfer harekatı

Transfer harekatı

Rıza Çalımbay’ı takımın başına getiren Atiker Konyaspor yönetimi transfer harekatına başladı. Konyaspor yönetimi Aatif Chahechouhe ile görüştüğünü doğruladı. Stoper için ise Trabzonspor’dan Uğur Demirok ile görüşüldüğü ifade edildi

Atiker Konyaspor’da kampa bir iki gün kala hareketli saatler yaşanıyor. Rıza Çalımbay’ı takımın başına getiren Atiker Konyaspor yönetimi transfer harekatına başladı. Yeşil-beyazlı ekibin transfer komitesi nokta transferler yaparak yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek istiyor. Konyaspor yönetimi Aatif  Chahechouhe ile görüştüğünü doğruladı.

KİRALAMA OLABİLİR

Atiker Konyaspor Fenerbahçe’nin satmayı düşündüğü Faslı Aatif  Chahechouhe’ya talip oldu. Fenerbahçe ekibi oyuncu yüksek bonservis bedeli isterken Konyaspor ise satın almak yerine kiralama formülünü kullanmak istiyor.  konuyla ilgili olarak Fenerbahçe takımının tavrı bekleniyor.  Faslı yıldız, geride kalan sezonda sarı-lacivertli forma ile Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa maçlarında 37 maça çıkarken, 7 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

KÖYBAŞI VE TUNAY TORUNLA GÖRÜŞÜLMEDİ

Atiker Konyaspor transfer komitesi  yeşil-beyazlı ekiple ismi anılan Fenerbahçeli İsmail Köybaşı ve Kasımpaşalı Tunay Torun ile ilgili olarak bir görüşme yapılmadığını ifade etti.  Bu iki oyuncunun takımda düşünülmediği ifade edildi. Erkan Zengin konusunda açıklama yapan yönetim bu oyuncuyla da görüşülmediğini ve gündemlerinde olmadığını ifade etti.  

STOPERE UĞUR DEMİROK

Atiker Konyaspor yönetiminin stoper transferi için ise Trabzonspor’da forma giyen Uğur Demirok ile temas halinde olduğu ifade edildi.  Teknik direktör Rıza Çalımbay da bu  görüşmeyi doğruladı.  Geride kalan sezonda Rıza Çalımbay ile birlikte Trabzonspor’da çalışan Uğur Demirok  yeni sezonda Atiker Konyaspor’da oynamaya sıcak bakıyor.  Başarılı stoper geçtiğimiz sezon  20 lig 3’ü kupa olmak üzere 23 maçta forma giydi.

KALECİ TRANSFERİ

Atiker Konyaspor, Serkan Kırıntılı’nın yedeği olacak bir kaleci kadrosuna katmak istiyor. Transfer çalışmalarını sürdüren Atiker Konyaspor, 1 numaraya takviye yapacak. Yeşil-beyazlı ekip, Serkan Kırıntılı’nın yedeği olacak bir yerli kaleci almayı hedefliyor. Sözleşmesi sona eren İsveçli kaleci Patrik Carlgren ile devam etmeyi planlamayan Konyaspor, kaliteli bir eldiven ile anlaşmayı hedefliyor. Atiker Konyaspor’da üçüncü kaleci ise Anadolu Selçukspor’dan kadroya dahil edilecek olan Mücahit Atalay olacak.

FERHAT TÜRKOĞLU   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum