Trabzonspor'da Kaleci Onur, Ameliyat Oldu

Trabzonspor'da Kaleci Onur, Ameliyat Oldu

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan Trabzonspor’un kalecisi Onur Kıvrak, İstanbul'da 1 saat 40 dakika süren bir operasyon geçirdi. 2 gün sonra hastaneden taburcu olacağı belirtilen milli kalecinin,...

UEFA Avrupa Ligi’ndeki Legia Varşova maçında sol diz ön çapraz bağları kopan Trabzonspor’un kalecisi Onur Kıvrak, İstanbul'da 1 saat 40 dakika süren bir operasyon geçirdi. 2 gün sonra hastaneden taburcu olacağı belirtilen milli kalecinin, 6 ay sonra da antrenmanlara başlayabileceği kaydedildi.

    Bordo-mavili kulübün doktoru Hakan Bozdoğan, Onur’un İstanbul’da başarılı bir operasyon geçirdiğini açıkladı. Ameliyatın başarılı geçtiği bilgisini veren Bozdoğan, “Ameliyatı Prof. Dr. Freddie Fu ve Dr. Can Yapıcı gerçekleştirdi. 1 saat 40 dakika süren ameliyatta sol ön çapraz bağ tamiri (Anatomic single bundle rekonstrüksiyon) yapıldı. Onur 2 gün sonra hastaneden taburcu olacak ve sonrasında da rehabilitasyon süreci başlayacak. Onur 6 ay sonra da antrenmanlara başlayabilecek.” ifadelerini kullandı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.