Trabzonspor'da Constant'an İyi Haber

Trabzonspor'da Constant'an İyi Haber

Sakatlıklarla başı dertte olan Trabzonspor'da, Legia Varşova maçında sakatlanan Kevin Constant'tan iyi haber geldi. Sol ayak bileği talus kemiğinde ödem oluşan ve yaklaşık 2 haftadır takımdan ayrı kalan tecrübeli futbolcunun, yarından itibaren...

Sakatlıklarla başı dertte olan Trabzonspor'da, Legia Varşova maçında sakatlanan Kevin Constant'tan iyi haber geldi. Sol ayak bileği talus kemiğinde ödem oluşan ve yaklaşık 2 haftadır takımdan ayrı kalan tecrübeli futbolcunun, yarından itibaren çalışmalara başlayabileceği bildirildi.

Kulüp Doktoru Hakan Bozdoğan, sakatlıkları bulunan ve bugün yeniden MR'ları çekilen futbolcular Kevin Constant ve Deniz Yılmaz'ın son durumları ile ilgili açıklama yaptı. Constant ve Deniz’in bugün radyolojik incelemeleri yapıldığını belirten Bozdoğan, "Yaptığımız değerlendirmeler sonucunda, Constant yarın çalışmalara başlayabilecek. Deniz’in ise iyileşme süreci devam ediyor. Kontrollü bir şekilde yürüyüşlere başlayacak. Önümüzdeki haftadan itibaren de sahada çalışabileceğini öngörüyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.