Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Bonnevay: Mağlubiyetle Hasar Aldılar

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Bonnevay: Mağlubiyetle Hasar Aldılar

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacgues Bonnevay, Varşova mağlubiyetiyle grupta hasar aldıklarını söyledi. Bonnevay, UEFA Avrupa Lig L Grubu’ndan 1-0 mağlup oldukları Legia Varşova maçının ardından yaptığı açıklamada, müsabakanın...

Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Jacgues Bonnevay, Varşova mağlubiyetiyle grupta hasar aldıklarını söyledi.

Bonnevay, UEFA Avrupa Lig L Grubu’ndan 1-0 mağlup oldukları Legia Varşova maçının ardından yaptığı açıklamada, müsabakanın hızlı başladığını belirterek, “Çok gel-gitli bir maç oldu. Rakibin dağılmadan organize oynadığını biliyorduk. İlk devrede golü yediğinizde şaşkınlığa uğruyorsunuz. Bu yüzden ilk devreyi iyi tamamlamadık. Golü yedikten sonra biraz bocaladık.” dedi.

İkinci yarı ise sahada umut veren bir Trabzonspor olduğunu ifade eden Bonnevay, “Sezon başından beri en iyi 45 dakikamız diyebilirimi. En iyi 45 dakikamız ama kaybettik. Bir çok pozisyon bulduk ama golü bulamadık. 4 takımlı bir grup ve bu yenilgiyle hasar aldık.” diye konuştu.

Bonnevay, müsabakanın ikinci yarısında sol dizinden sakatlanan ve maça devam edemeyen Onur’un durumuyla ilgili ise şunları söyledi: “Dizinden sakatlandı ve yarın tekrar MR çekilecek. Ondan sonra durumunun ne olduğu daha iyi belli olur.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.