Trabzonspor Siftah Peşinde

Trabzonspor Siftah Peşinde

Bu sezon geride kalan 3 maçta galibiyeti bulunmayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasından yarın sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Ligdeki ilk 3 maçında da sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, dişli rakibini yenerek 3...

Bu sezon geride kalan 3 maçta galibiyeti bulunmayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasından yarın sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Ligdeki ilk 3 maçında da sahadan beraberlikle ayrılan bordo-mavililer, dişli rakibini yenerek 3 puan özlemine son vermek istiyor.

Sezonun ilk maçında Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor, 2. haftada ise sahasındaki Fenerbahçe maçında da sahadan aynı skorla ayrıldı.

Ardından deplasmanda İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kalan ve 3 maçta galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, Kasımpaşa maçını kilitlendi. Bu müsabakayı dönüm maçı olarak gören Karadeniz ekibi, taraftarı önündeki müsabakadan 3 puanla ayrılarak sezonun ilk galibiyetini almak istiyor. Avrupa maçlarındaki başarısını lige yansıtamayan Trabzonspor, bu kötü istatistiği de sonlandırmayı hedefliyor. Hafta içerisinde yapılan tüm idmanlara basına ve taraftara kapatan teknik direktör Vahid Halilhodzic'in talebelerini Kasımpaşa maçına motive etmek için yoğun bir çaba harcadığı belirtiliyor. Artık puan kaybına tahammülleri olmadığının altını çizen Boşnak teknik adam, futbolcularından Kasımpaşa maçında bütün performanslarını sahaya yansıtmalarını istedi. Sakıtlıklar ve geç yapılan transferler nedeniyle henüz ideal 11'ini oluşturamayan tecrübeli hoca, yarınki maç öncesinde de benzer sıkıntıları yaşamaya devam ediyor. Bordo-mavililerde, Mustafa Yumlu ve Aykut Demir'in sakatlıkları devam ederken, hafif sakatlıkları bulunan Constant, Waris, Bosingwa ve Özer’in durumları ise belirsizliğini koruyor. Constant ve Waris'in durumunun yapıcak son kontrollerden sonra netli kazanacağı belirtiliyor. Waris formaya yakın görünürken, Constant'ın ise riske edilmeyeceği ifade ediliyor. Takımın gol sıkıntısını da dikkate alan teknik direktör Halilhodzic'in forvette Cardozo ve Yatabere ikilisine görev vermesi bekleniyor.

HALİLHODZİC, TRİBÜNDE OLACAK

Bu arada, İstanbul Başakşehir maçında müsabakanın hakemi tarafından tribüne gönderilen ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) bir maç maç ceza verdiği Trabzonspor Teknik Direktöre Vahid Halilhodzic, yarınki maçta yedek kulübüsendeki yerini alamayacak. Boşnak hoca, müsabakayı tribünden izleyecek.

Hüseyin Avni Aker Stad'nda saat 17.30'da başlayacak Trabzonspor Kasımpaşa maçını Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Mustafa Sönmez ve Hakan Yemişken yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Koray Gençerler ve Murat Orhan'ın yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mehmet Cem Satman.

Trabzonspor’un maça şu 11'le çıkması bekleniyor: "Onur, Zeki, Belkalem, Papadopoulos, Musa, Medjani, Mehmet, Sefa, Yusuf, Yatabare (Waris) ve Cardozo."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.