Trabzonspor seriye bağladı

Trabzonspor seriye bağladı

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker'de Gençlerbirliği'ni 4-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig 11. hafta maçında Trabzonspor ile Gençlerbirliği karşı karşıya geldi.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve FIFA kokartlı hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı mücadelede galip gelen taraf 4-1 gibi net bir skorla Trabzonspor oldu.

CARDOZO HAT TRİCK YAPTI

Ersun Yanal'ın göreve gelmesiyle çıkışa geçen ev sahibine galibiyeti getiren goller 8, 40, 65. dakikalarda Oscar Cardozo, 31. dakikada Özer Hurmacı atarken, Gençlerbirliği'nin tek sayısını 73. dakikada Mervan Çelik kaydetti.

Aldığı bu farklı galibiyetle puanını 18'e çıkaran Trabzonspor 5. sıraya yerleşirken, Gençlerbirliği 13 puanla 12. sırada kaldı. Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Beşiktaş'la karşılaşacak, Gençlerbirliği ise Gaziantepspor'u konuk edecek.

Maçtan önemli anlar:

İLK TEHLİKELİ ATAK GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN

3' Kullanılan serbest vuruşta Tomic'in ceza alanına ortasında bir karambol oluştu ve o karambolün içinden kaleye gönderilen top Fatih'te kaldı.

CARDOZO ATTI TRABZONSPOR MAÇA HIZLI BAŞLADI

8' GOLL...Sol kanattan gelişen atakta ceza alanına yerden yapılan ortada savunmanın büyük hatasında önünde kalan topu kontrol eden Cardozo, düzgün ve sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

GENÇLERBİRLİĞİ ETKİLİ GELDİ

12' Etkili gelişen Gençlerbirliği atağında Guido'nun pasında ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Tomic'in sert şutunu Fatih kornere çeldi.

24' Savunma arkasına koşu yapan Guido'ya atılan pasta Guido, ceza alanı içi sol çaprazından şutunu çekti ama Fatih gole izin vermedi.

ÖZER SKORU 2-0'A GETİRDİ

31' GOLL... Bordo mavili ekip rakip ceza alanına yakın bir noktadan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Yusuf'ın yakın direğe yerden gönderdiği topta Özer topu kontrol etmeden direk dibinden düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi.

CARDOZO FARKI 3'E ÇIKARDI

40' Trabzonspor çok ani bir kontra atağa çıktı. Sefa, topu rakip ceza alanına kadar taşıyıp pasını sağ çağrazdaki Cardozo'ya verdi. Cardozo topu kontrol edip sol ayağıyla sol köşeye düzgün bir plase vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

İLK YARI SONUCU: TRABZONSPOR 3-0 GENÇLERBİRLİĞİ

İKİNCİ YARI BAŞLADI

47' Gelişen Gençlerbirliği atağında Özgür'ün ceza alanına koşu yapan Gosso'ya ara pasında araya savunma girdi.

52' Etkili gelişen Gençlerbirliği atağında Tomic'in ceza alanına yerden ortasında savunma topu uzaklaştırdı.

SEFA GOLE ÇOK YAKLAŞTI

58' Trabzonspor atağında yine Sefa bu kez ceza alanı içinden bir şut çekti ama top bu kez de üstten dışarıya gitti.

CARDOZO'DAN JENERİKLİK GOL

65' Gelişen Trabzonspor kontra atağında Sefa'nın pasında ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Cardozo, mükemmel bir aşırtma golüyle topu ağlara gönderdi.

MERVAN FARKI 3'E İNDİRDİ

72' Trabzonspor'da Özer topu kaptırdı ve Gençlerbirliği ani bir atak geliştirdi. İrfan ceza alanı içi sağ çaprazından Mervan'e yüksek bir top gönderdi ve Mervan topa gelişine vurarak topu ağlarla buluşturdu.

87' Bir başka Trabzonspor atağında Serdar'ın ceza alanında Serdar'ın karşı karşıya pozisyonda vuruşu yandan dışarıya gitti.

Maç sonucu: Trabzonspor 4-1 Gençlerbirliği

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.