Trabzonspor, Sakatlıklardan Kurtulamıyor

Trabzonspor, Sakatlıklardan Kurtulamıyor

Trabzonspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında 19 Ekim Pazar günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yeniden başladı. Bordo mavililer, milli takımlarda olanlar ve sakatlıklar...

Trabzonspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında 19 Ekim Pazar günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından yeniden başladı. Bordo mavililer, milli takımlarda olanlar ve sakatlıklar nedeniyle 13 futbolcu ile başladığı antrenmanı, Musa Nizam'ın da sakatlanması üzerine 12 kişi tamamlayabildi.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Onur Kıvrak, Deniz Yılmaz ve Kevin Constant ile milli takım kamplarında olan Medjani, Belkalem, Waris, Yatabare, Soner Aydoğdu ve Sefa Yılmaz katılmadı. Tedavileri devam eden Avraam Papadopoulus, Aykut Demir, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan, Mustafa Akbaş ve Mustafa Yumlu ise takımdan ayrı koşu çalışması yaptı.

U19 Milli Takımı kampından dönen kaleci Uğurcan Çakır ise antrenmanda yer aldı. UEFA Avrupa Ligi'ndeki Legia Varşova maçında sakatlanan ve sol ayak bileği talus kemiğinde ödem oluşan Constant, bugün yeniden MR çekimi için hastaneye gitti. Birkaç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Constant'ın, antrenmanlara başlamasıyla ilgili karar bugünkü kontrollerin ardından verilecek.

Milliler ve sakatlıklar nedeniyle kaleciler de dahil 13 futbolcuyla antrenmana çıkan Trabzonspor, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından küçük sahada çift kale maç yaptı. Sezon başından beri sakatlıklardan yana dertli olan bordo mavililerde, bir sakatlık da bu çalışma sırasında yaşadı. Çift kale maçtaki ikili mücadelede ayağına aldığı darbe ile yerde kalan Musa Nizam, çalışmaya devam edemedi. Sahayı sekerek terk eden Musa'nın, tedbir amaçlı çalışmaya devam ettirilmediği, sakatlığının boyutunun ise yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacağı bildirildi.

Musa ile sakat futbolcu sayısı 10'a çıkan Trabzonspor'da, 6 futbolcu da milli takım kamplarında bulunuyor. Ülkelerinin milli takımlarına giden Medjani, Belkalem, Waris ve Yatabare ile A2 Milli Takım kampında olan Sefa Yılmaz ve Soner Aydoğdu'nun perşembe gününe kadar takıma katılmaları bekleniyor.

HEDEF 3'TE 3 YAPMAK

Önemli eksiklerine rağmen hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren Trabzonspor'da ilk hedef, pazar günü sahasında oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçı. Süper Lig'de 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen bordo mavililer, Mersin İdmanyurdu maçını kazanarak kötü gidişata dur demek istiyor.

Karadeniz ekibi, o maçta alacağı 3 puanla hem taraftarıyla barışmak hem de UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda 23 Ekim'de Belçika temsilcisi Lokeren ile kendi sahasında oynayacağı müsabakaya moralli çıkmayı hedefliyor. Ardından ligde bu kez Gaziantepspor'u yine evinde ağırlayacak bordo-mavililer, taraftarı önünde arda arda oynayacağı 3 maçı da kazanarak düzlüğe çıkmayı umuyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.