Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trabzonspor, Mersin İdmanyurdu Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Trabzonspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında 19 Ekim Pazar günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bordo mavililer, sakatlar ve milli takımlarına giden...

Trabzonspor, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 6. haftasında 19 Ekim Pazar günü sahasında Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bordo mavililer, sakatlar ve milli takımlarına giden oyuncular ile tedbir amaçlı takımdan ayrı çalışanlardan dolayı 15 eksikle idmana çıktı.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Onur Kıvrak, Avraam Papadopoulos ve Deniz Yılmaz ile milli takım kamplarında olan Medjani, Belkalem, Waris, Yatabare ve Uğurcan katılmadı. Sakatlığı bulunan Kevin Constant ve Aykut Demir ile sakatlıktan yeni kurtulan ancak ağrıları olan Özer Hurmacı ile hafif sakatlıkları bulunan Yusuf Erdoğan ve Mustafa Akbaş ise salonda çalıştı. Bir diğer sakat oyuncu Mustafa Yumlu ile ağrıları bulunun Salih Uçan ise takımdan ayrı yan sahada koşu yaptı. Aykut Demir, salondaki çalışmasının ardından çim sahaya geldi ve bir süre de burada tek başına koştu.

Bordo mavililer, sakatlar ve milliler ile tedbir amaçlı takımdan ayrı çalışanlardan dolayı 15 eksikle idmana çıkarken, Trabzonsporlu futbolcular antrenmanda, koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

Bu arada, bordo mavili kulübün sağlık kurmaylarının, sakat futbolcularının son durumuyla ilgili gün içerisinde bir açılama yapacağı bildirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.