Trabzonspor Genel Sekreteri Güney: Galatasaray Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyoruz

Trabzonspor Genel Sekreteri Güney: Galatasaray Maçıyla Çıkışa Geçmek İstiyoruz

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında İstanbul'da oynayacakları Galatasaray maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Bordo mavili takımla İstanbul’a hareketinden önce havalimanından...

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 10. haftasında İstanbul'da oynayacakları Galatasaray maçıyla çıkışa geçmek istediklerini söyledi.

Bordo mavili takımla İstanbul’a hareketinden önce havalimanından basın mensuplarının sorularını cevaplayan Güney, "Yeni hocamızla ilk maçımıza çıkacağız. Galatasaray şuan lider. Aramızda 7 puan var. Önemli bir maç, gerçi her maç önemli ama zirveye oynayan takımlarla oynayacağınız maçlar daha da önemli. Çünkü bu maçlarda alacağınız sonuçlar sizi zirveye biraz daha yaklaştırır ya da uzaklaştırır. Yeni hocamızla yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz." dedi.

Ligin ilk haftalarında beklenmedik puan kayıpları yaşadıklarını hatırlatan Güney, "Şuanda bulunduğumuz konum bizi de taraftarımızı da mutlu etmiyor. Amacımız artık bundan sonra mümkün olduğunca az puan kaybı ile zirveye yaklaşmak, zirve mücadelesi yapmak. Takımımız bu güce sahip. Hiçbir takımdan aşağı kalır yanımız yok. Yalnız istemediğimiz puan kayıpları oldu. Sezon başı yeni bir takım kurduk. Bu takımın alışma dönemi vardı ama bu dönemde bile bu kadar kayıp beklemiyorduk Galatasaray maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz." diye konuştu.

Kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru için şuanda bir affın da gündemlerinde olmadığını ifade eden Genel Sekreter Güney, Galatasaray maçının hakemi Mustafa İlker Coşkun’la ilgili de şu değerlendirmeyi yaptı:

"Hakemi derbi konusunda tecrübesiz buldum. Kim olursa olsun bazen çok tecrübeli hakemler de hata yapıyor. Bence iyi niyet önemli. Adaletli davranması önemli. Gönül isterdi ki daha tecrübeli bir hakem düdük çalsın. Nasıl genç futbolculara şans veriliyorsa bu tür hakemlere de şans verilecek. Biz onlardan bir şey istemiyoruz. Sadece adil olsunlar, adaletsiz davranmasınlar. Cesur olmalarını istiyoruz. Türk futbol hakemlerinin sorunu cesur olmamak ve bir takım şeylerden etkilenmek. Bunu yendikleri taktirde daha başarılı olurlar. Tecrübeli bir hakem olması daha iyi olurdu ama biz hakemlerden çok kendi oyunumuza bakmalıyız. Kasıtlı ve adaletsiz kararlar olmadığı sürece."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.