Trabzon'dan Soma'daki Maden Şehidi Ailelerine Yardım Eli

Trabzon'dan Soma'daki Maden Şehidi Ailelerine Yardım Eli

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından Soma’daki şehit madenci aileleri için toplanan para yardımını, aileleri ziyaret ederek teslim etti. Acılı ailelere sabır...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi tarafından Soma’daki şehit madenci aileleri için toplanan para yardımını, aileleri ziyaret ederek teslim etti. Acılı ailelere sabır dileklerini ileten Memiş, bu acıların tekrar yaşanmaması noktasında temennilerde bulundu.

Soma’da geçen mayıs ayında yaşanan maden faciasının ardından hayatını kaybeden maden şehitlerinin ailelerine Trabzon’dan da destek geldi. Bu çerçevede acılı aileleri ziyaret eden Genel Sekreter Memiş, Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası Şubesi tarafından toplanan para yardımlarını teslim etti. Memiş, Soma’ya yaptığı ziyarette maden şehitleri Ahmet Ali Arslan, Ercan Cezeli, Ramazan Yıldız, İsmail Aslan ve Ferhat Tokgöz’ün ailelerine başsağlığı dileğinde bulunurken bu acıların tekrar yaşanmamasını diledi.

Halil Memiş, ilk ziyaretini Tokgöz’ün, Atatürk İlköğretim Okulu’nda anasınıfı öğretmenliği yapan eşi Hidayet Tokgöz’e yaptı. Burada maden şehidinin 3 yaşındaki oğlu Selim’in mehter takımına ilgisini öğrenen Memiş, kendisine mehter kıyafeti sözü verdi. Daha sonra maden şehitleri Arslan, Cezeli, Yıldız ve Aslan’ın ailelerini de ziyaret etti. Ziyaretlerde aileler ilgisizlikten yakınırken eşini, evladını kaybeden ailelerin durumu yürek sızlattı.

Soma’da yaşanan üzücü olayın tarif edilemez olduğunu dile getiren Memiş, “Bu acıyı ülke olarak hepimiz yaşadık. Bu acı hepimizin. Tabii bu olayın ardından ailelerimize destek amacıyla birçok kampanya başlatıldı. Bu çerçevede Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi de ailelerimize destek olmak amacıyla bir miktar para gönderdi. Bu maddi yardımın dağıtımı noktasında da bizi vekil kıldılar. Bu nedenle Türkiye İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Mustafa Yaylalı Bey’e, buradaki aileler adına teşekkür ediyorum. İnşallah Allah böyle acıları bizlere bir daha yaşatmaz.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.