Trabzon maçı gergin geçti

Trabzon maçı gergin geçti

Torku Selçuk Üniversitesi'nin Trabzonspor ile oynadığı özel maçta istenmeyen olaylar yaşandı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi'nin Trabzonspor ile oynadığı özel maçta istenmeyen olaylar yaşandı. Trabzonlu Zuza'nın Hadi Özdemir'e dirsek atması ortalağı karıştırdı

Yeni sezon hazırlıkları dahilinde Ankara'da katıldığı turnuvada 2. maçında Trabzonspor ile karşılaştı. Gerginliklerin yaşandığı maçta rakibine 87-48 yenilen sarı-mavililer sahada genç sporcularla mücadele etti. Torku Selçuk Üniversitesi basketbol takımının da katıldığı ve Ankara’da devam etmekte olan dörtlü turnuvanın ikinci maçı olan Torku Selçuk Üniversitesi-Trabzonspor maçında Trabzonspor’lu Jurica Zuza’nın Hadi Özdemir’e dirsek atması sonucu salonda istenmeyen olaylar yaşandı. Bu arada rakibinden aldığı dirsek darbesi ile bir an için şuurunu kaybeden Hadi Özdemir ambulansla hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Salonda çıkan olaylar sonrası ise Selçuk Üniversitesi antrenörü Aclan Kavasoğlu bazı as oyuncularının sakatlanmaması için maçın büyük bölümüne sahaya genç oyuncularını sürdü. Torku Selçuk Üniversitesi turnuvanın ilk maçında ligin güçlü kulüplerinden ve ev sahibi Maliye Milli Piyango ile karşılaştığı maçı kazanmıştı. Basketbol camiasının yeni sezon öncesi şampiyonluğun iki favorisi olarak gösterdiği maç baştan sona büyük bir çekişmeye sahne oldu. sarı-mavililer karşılaşmanın tüm periyotlarında özellikle sert ve başarılı savunması ile dikkatleri çekerken hücumda da ümit vererek baştan sona önde götürdüğü karşılaşmada rakibini 83-74 yenmişti.

Torku Selçuk Üniversitesi, Trabzonspor karşısında Hadi Doğan 6 sayı, 4 ribaund, Soykan Yıkılmaz 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Eren Özteke 4 sayı, 1 ribaund, Fırat Töz 8 sayı, 7 ribaund, 5 asist, Orçun Göllü 3 sayı, 2 ribaund, Burak Selen 4 sayı, 5 ribaund, Oktay Yılmaz 3 ribaund, Jeremy Granger 10 sayı, 2 ribaund, 1 asistle oynadı. Trabzonspor da ise Fırat Aydemir 2 sayı, Emre Ekim 4 sayı, 1 ribaund, Kadir Çıpa 12 sayı, 7 ribaund, 1 asist, Orçun Tunca 13 sayı, 12 ribaund, 2 asist, İsmet Alkan 16 sayı, 9 ribaund, 1 asist, Jurica Zuza 1 ribaund, Umutcan Özyıldırım 15 sayı, 9 ribaund, 4 asist, Alican Güney 3 sayı, 4 ribaund, 1 asist, Sercan Topçu 10 sayı, 3 ribaund, 4 asist, Erdem Türetken 1 ribaund Kaan Üner 12 sayı, 4 ribaund, 3 asistle oynadı.

Turnuvadaki son maçında dün akşam saatlerinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan sarı-mavililer, bu maçın ardından turnuvayı tamamlayarak Konya’ya döndü. Hazırlık maçlarına devam edecek ekibimizde olaylı Trabzonspor maçı nedeniyle morallerin bozulduğu ama oynanan hazırlık maçlarındaki yüksek performansın ise takıma özgüven kazandırdığı öğrenildi. Sarı-mavili yöneticiler, lige iyi bir giriş yaparak son sezonlarda yaşadıkları şanssızlıkları yaşamadan Beko Basketbol Ligine çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.