Toyota Yaris ile rekabete hız kattı

Toyota Yaris ile rekabete hız kattı

Toyota, 2011in son aylarında değişen yüzünün ilk temsilcisi Yeni Yaris ile pazardaki rekabete hız katıyor

Toyota, 2011’in son aylarında değişen yüzünün ilk temsilcisi Yeni Yaris ile pazardaki rekabete hız katıyor

 

Toyota’nın B segmentindeki temsilcisi Yaris, 3. nesliyle Türkiye pazarına sunuldu. 2011 yılının son aylarında “Yeni Yaris... Yeni Toyota...” konseptiyle pazara iddialı bir giriş yapan Yeni Yaris, aynı zamanda Toyota’nın stil sahibi ve teknolojik yüzünün öncüsü ve değişimin simgesi oluyor. B segmentinde rekabeti şekillendirecek yeni standartlar sunan Yeni Yaris, Toyota’nın daha tutkulu otomobiller üretme hedefinin ilk adımı olarak dikkat çekiyor.

Yaris’in takdir edilen verimlilik, yakıt ekonomisi, şehir yaşamına mükemmel uyum ve kanıtlanmış iç mekan tecrübesi, Yeni Yaris’te daha çarpıcı bir dizayn ile müşterilerin beğenisine sunuluyor. Yeni Yaris çekici tasarımı, zekice dizayn edilen geniş  iç mekanı ve sınıfında bir ilk olan erişilebilir multimedya çözümleri ile mevcut hedef kitlesine ek olarak şimdi gençlerin ve genç ailelerin de gönlünü fethetmeyi amaçlıyor.  Toyota kalitesini dinamik şehir otomobili konsepti ile sunarak müşterileri üstün sürüş dinamikleri ve konforu ile buluşturan Yaris, yeni otomatik CVT şanzıman seçeneği ile de zorlu rekabetin önemli oyuncuları arasında yerini alıyor.

Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Yeni Yaris’in bu özellikleri ile segmentine liderlik edecek bir otomobil olduğuna dikkat çekerek  “Yeni Yaris çekici dizaynıyla, teknolojisiyle ve donanım zenginliği ile şimdi herkesin birşeyler bulabileceği bir otomobil olacak.” dedi ve ekledi: “3. nesil Yaris ile başlayarak yepyeni bir bakış açısıyla yaratılan Toyota modellerinin, müşterilerimizin ihtiyaçlarıyla birlikte arzularına da hitap edeceğine inanıyoruz. Toyota, yeni dönemde kalite ve dayanıklılığın yanısıra, daha çok heyecan veren görünüme sahip modelleri ile de geniş kitlelerin öncelikli tercihi olacak'' şeklinde konuştu. İç mekan ve ergonomi ustası Yaris, yeni neslinde de bu başarısını sürdürüyor. Yeni Yaris’in sürücü odaklı kokpit tasarımında kalite hissi artırılırken, kokpitinde gösterge paneli direksiyon simidinin arkasına alınarak görünürlük ve kullanım kolaylığını artırmak amacıyla merkezi olarak konumlandırılarak sürüş konforu üst düzeye taşınıyor.  Segmentinin en geniş iç mekâna sahip araçlarından biri olan Yeni Yaris’in arka koltuk diz ve baş mesafesi sınıfının en iyi değerleri arasında yer alıyor. Yeni Yaris’te bagaj hacmi 286 lt, arka koltukların tamamen yatırıldığı durumdaki maksiumum bagaj hacmi de 768 lt’ye çıkarılabiliyor. Yeni Yaris’te ayrıca Toyota modellerinde ilk defa sunulan panoramik cam tavan ile iç mekanda ferahlık hissi yükseliyor.  Yeni Toyota Yaris, 30 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.