Toros Yağmurlu Öğrenci Balkan Kros Şampiyonası'da İkinci Oldu

Toros Yağmurlu Öğrenci Balkan Kros Şampiyonası'da İkinci Oldu

Antalya'da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Toros Yağmur Lisesi öğrencisi Sümeyye Erol, 58. Balkan Kros Şampiyonası’nda takım olarak 2'ncilik, bireysel olarak 5'incilik elde etti.19 Ekim 2014 tarihinde Antalya’da yapılan Kulüpler...

Antalya'da Toros Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Toros Yağmur Lisesi öğrencisi Sümeyye Erol, 58. Balkan Kros Şampiyonası’nda takım olarak 2'ncilik, bireysel olarak 5'incilik elde etti.

19 Ekim 2014 tarihinde Antalya’da yapılan Kulüpler Arası Kros Liği 6. Kademe ve Balkan Kros Şampiyonası milli takım seçme yarışmasında Genç Bayanlar Kategorisi’nde birinci olan Toros Yağmur Lisesi öğrencisi Sümeyye Erol, 22 Ekim-06 Kasım tarihleri arasında Çorum’da yapınla milli takım kampında yer aldı. Kamp sonrasında Kocaeli-Darıca’da düzenlenen 58. Balkan Kros Şampiyonası’na katılan Erol, Genç Bayanlarda takım halinde 2. bireysel olarak 5. oldu.

10 Kasım’da Ankara’da düzenlenen Atatürk’ü Anma Koşusu’nda 118 sporcunun katıldığı Genç Bayanlar Kategorisi’nde de ikinci olan Erol, bundan sonraki hedefini şöyle açıkladı: "22 Kasım'da Ömer Besim Koşusu ve Avrupa Kros Şampiyonası Milli Takım Seçme Yarışması’nda şampiyon olmak. 14 Aralık’ta Bulgaristan- Samokov’da yapılacak Avrupa Kros Şampiyonası’nda madalya almak."

Öğrencileri Sümeyye Erol'un atletizm ve kros dalında başarıdan başarıya koştuğunu belirten Özel Toros Yağmur Fen – Anadolu Liseleri Müdürü Serkan Yavuz, "Öğrencimizin daima bir üst nokta için hedef belirlemesi ve azimle çalışması başarısının anahtarı. Katıldığı tüm müsabakalardan Antalya, Türkiye, Balkan, Avrupa ve Dünya dereceleri ile dönmesi bizlere mutluluk veriyor. Maddi ve manevi olarak desteklerimizin süreceği öğrencimiz Sümeyye Erol’u azmi ve çalışmalarındaki kararlılığı için bir kez daha tebrik ve takdir ediyorum. Ailesine, öğretmenlerine ve antrenörüne desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.