Toros Kaynak Koleji’nden Aşure İkramı

Toros Kaynak Koleji’nden Aşure İkramı

Toros Kaynak Koleji Muharrem ayı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Okul bahçesinde saat 11.00-13.00 saatleri arasında Aşure kazanı kuruldu ve öğrenci, veli ve misafirlere aşure ikram edildi. Ayrıca, Toros Kaynak Koleji öğrencileri ilçedeki...

Toros Kaynak Koleji Muharrem ayı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenledi. Okul bahçesinde saat 11.00-13.00 saatleri arasında Aşure kazanı kuruldu ve öğrenci, veli ve misafirlere aşure ikram edildi. Ayrıca, Toros Kaynak Koleji öğrencileri ilçedeki mülki ve idari amirlere ve kamu kuruluşu çalışanlarına da aşure dağıttı.

Aşure programı ile ilgili yazılı açıklamada bulunan Toros Kaynak Koleji Okul Müdürü Ferhat Yıldırım, "Paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi aşure etkinliklerimizle aşure geleneğini canlı tutma ve bu değerleri öğrencilerimize kazandırmayı hedefliyoruz. Aşure günü kapsamında bugüne kadar yaptığımız etkinliklere ilave olarak 7-8 Kasım tarihlerinde "Muharrem ayı ve aşure günü” konulu iki seminer ve ayrıca 8 Kasım Cumartesi günü veliler arasında en güzel aşure hazırlama yarışması yapacağız. Toros Kaynak Koleji olarak manevi değerlerimize sahip çıkan, kültürümüz ve geleneğimizi iyi bilen öğrenciler yetiştirmeyi amaçlayan bir eğitim anlayışına sahibiz. Benzeri programlarla öğrencilerimizi bu amaç doğrultusunda yetiştirmeye devam edeceğiz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.