Torku Konyaspor’da rövanş hazırlığı

Torku Konyaspor’da rövanş hazırlığı

Torku Konyaspor Basketbol da Anadolu Efes maçı hazırlıkları sürüyor

Torku Konyaspor Basketbol da Anadolu Efes maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarının ilk maçında sahasında Anadolu Efes’i konuk edecek. Torku Konyaspor sezonun ilk yarısında farklı yenildiği rakibinden bu kez rövanşı almak istiyor.  Antrenmanı öncesi oyuncularıyla saha içinde bir toplantı gerçekleştiren Boşnak antrenör, oyunculara ikinci devrenin zorluğunu anlattı. Torku Konyaspor’da zorlu maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. İlk yarıyı 13.sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekip mücadeleye galibiyet parolasıyla hazırlanıyor.

BİLET SATIŞI DEVAM EDİYOR

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 1 Şubat Pazartesi saat 18.00'de oynanacak olan Torku Konyaspor Basketbol - Anadolu Efes maçının biletlerinin satışı devam ediyor.  Bilet fiyatı tüm tribünler için 10 TL olarak belirlendi. Mücadeleyi izlemek isteyen taraftarlar biletleri Nadda Cafe ve internet üzerinden www.biletway.com üzerinden temin edebiliyor.

2. YARI BUGÜN BAŞLIYOR

Spor Toto Basketbol Ligi 16. haftası Galatasaray Odeabank - Trabzonspor Medical Park karşılaşması ile başlayacak. Haftanın açılış karşılaşmasında Galatasaray Odeabank Abdi İpekçi Arena'da Trabzonspor Medical Park ile karşılaşacak. Haftanın dikkat çekici mücadelesinde ise Pınar Karşıyaka, Beşiktaş Sompo Japan'ı konuk edecek. Fenerbahçe, Ankara deplasmanında Rönesans TED Kolejliler ile karşı karşıya gelecekken, haftanın kapanış maçında ise Torku Konyaspor, Anadolu Efes'i ağırlayacak.

İKİNCİ YARIYA ANADOLU EFES LİDER BAŞLIYOR

Ligde geride kalan 15 haftada Anadolu Efes; 12 galibiyet, 3 mağlubiyet ile liderlik koltuğunda bulunuyor. Efes'i 11 galibiyet, 4 mağlubiyetle Fenerbahçe ve 10 galibiyet, 5 mağlubiyetle Galatasaray Odeabank takip ediyor.

Ligde ikinci yarının ilk hafta programı şu şekilde: Bugün 16:30 Galatasaray Odeabank-Trabzonspor Medıcalpark(Abdi İpekçi Spor Salonu),  17:00Demir İnşaat Büyükçekmece-Türk Telekom(Gazenfer Bilge), 18:00 Akın Çorap Yeşilgiresun Bld.-Muratbey Uşak Sportif(Giresun19 Eylül S.S.), 19:00 Pınar Karşıyaka- Beşiktaş Sompo Japan(Karşıyaka Arena). Yarın 16:00 Banvit Basketbol-İstanbul Bbsk(Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu), 17:00  Rönesans Ted Ankara Kolejliler- Fenerbahçe(Ankara Spor Salonu), 19:00 Darüşşafaka Doğuş-Royal Halı Gaziantep (Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu).  Pazartesi 18:00 Torku Konya Spor - Anadolu Efes(Selçuklu Belediyesi Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.