Torku Konyaspor galibiyet peşinde

Torku Konyaspor galibiyet peşinde

Ligde en başarılı sezonu geçiren Torku Konyaspor bugün deplasmanda Eskişehr Basket takımı ile karşılaşacak. 6. Galibiyetini almak isteyen yeşil-beyazlı ekibin zorlu maçı saat 17.00’de başlayacak.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden ve 8 maçta 5 galibiyet alan Torku Konyaspor Basketbol Kulübü bugün sezonun 9. Hafta maçına çıkacak. Anadolu Üniversitesi Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Geride kalan 8 haftalık periyotta ortalama 82.7 sayı üretip ligin en skorer ikinci takımı olarak  göze çarpan Torku Konyaspor 5 galibiyetle yoluna devam ediyor.  Yeşil-beyazlı ekip  potasında ise ortalama 80 sayı gördü ve puan cetvelinde averajla 6. sırada yer aldı.

Torku Konyaspor geride kalan haftalarda 31.3 ribaund, 16.3 asist, 5.7 top çalma, 3.5 blok ortalamaları ile oynarken bu süreçte 22.1 sayı ortalama ile mücadele eden Troy De Vries hem ligin sayı kralı olarak zirvede yer aldı hem de takımın skor yükünü omuzladı.4.3 asist ortalaması ile Josh Mayo hücum organizasyonlarını yönlendirirken, Sean Williams ise 10.1 ribaund, 2.6 blok ortalamaları tutturdu ve pota altındaki en etkili oyuncular olarak öne çıktı.

ESKİŞEHİR BAŞARI ARIYOR 

Puan cetvelinde 1 galibiyetle son sırada yer alan NSK Eskişehir Basket ise rakip potalara ortalama 70.6 sayı bırakırken potasında ise 83.1 sayı gördü. 31.7 ribaund, 14.2 asist, 5.8 top çalma ve 1.7 blok ortalamaları ile mücadele eden Eskişehir temsilcisinde Jerome Randle 19.5 sayı, Matthew Walsh 5.8 ribaund ve 3 asist ortalamaları tutturarak takım içindeki en etkili isimler olarak ön plana çıktılar.

SPOR SERVİSİ - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.