Torku Konya bugün yolcu

Torku Konya bugün yolcu

Konyaspor bugün Sivas'a gidiyor. Kartal’da sakatlıkları nedeniyle tedavi olan Kaya ve Ömer ile kırmızı kart cezalısı Junıor ve tama hazır olmayan Traore Sivas karşısında ilk 11’de forma giyemeyecek

Torku Konyaspor’da Sivasspor maçı hazırlıkları 3 puan parolasıyla sürüyor. Takımda 4 eksik var. Moral süper.  Osmanlıspor galibiyetiyle moral ve güven kazanan ve fikstür gereği bu hafta da deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da taşlar yerine oturmaya başladı. Osmanlıspor maçının ikinci yarısında sergilediği performansla 3 puana kavuşan yeşil-beyazlı takımda Sivasspor maçı hazırlıkları dün yapılan taktik antrenmanla devam etti. Çalışmaya takıma dönen Tomas Borek de katıldı.

Torku Konyaspor'da hazırlıklar bugün de sabah yapılacak taktik antrenmanla tamamlanacak ve takım öğleden sonra Sivas’a gidecek. Konyaspor ile Sivasspor arasındaki 5. hafta maçı Cumartesi günü oynanacak ve saat 17.00’de başlayacak. Kartal’da sakatlıkları nedeniyle tedavi olan Kaya ve Ömer ile kırmızı kart cezalısı Junıor ve tama hazır olmayan Traore Sivas karşısında ilk 11’de forma giyemeyecek.  Temsilcimizin Sivas maçına da bir değişiklik dışında Osmanlıspor maçındaki kadro ile çıkacağı öğrenildi.   

Osmanlıspor galibiyetiyle puanını 5’e çıkartarak moral bulan Torku Konyaspor’da hedef, ilk 4 hafta galibiyet alamayan Sivasspor’u evinde yenerek ikinci galibiyetini alarak iyice rahatlamak. Yarınki maç öncesi Konyaspor 5 puanla 11. ve Sivasspor ise, 3 puanla 14. sırada yer almakta. Her iki takımda eksi iki averaja sahip bulunmakta.

HAKEM: SERKAN TOKAT

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 5.haftasında 19 Eylül Cumartesi günü 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak Sivasspor-Torku Konyaspor mücadelesinde Serkan Tolat'ın düdük çalacağını açıkladı. Tokat'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Engin Erdem yaparken, maçın dördüncü hakemi Alpaslan Dedeş.  Spor Toto Süper Lig'de 5.haftanın maçları ve görev yapacak hakemler şöyle: Bugün:  Saat 20:00 Medipol Başakşehir-Akhisar Bld.Gençlik ve Spor: H.Umut Meler, Saat 20:00 Mersin İ.Y.-Osmanlıspor: Abdülkadir Bitigen. Yarın saat 17:00 Ç.Rizespor A.Ş.-Antalyaspor: Koray Gençerler, Saat 17:00 Medicana Sivasspor-Torku Konyaspor: Serkan Tokat, Saat 20:00 Eskişehirspor-Kasımpaşa A.Ş.: Abdullah Yılmaz, Saat 20:00 Trabzonspor-Galatasaray: Cüneyt Çakır. 20 Eylül 2015 Pazar Saat 17:00 Gaziantepspor-Kayserispor: Süleyman Abay, Saat 20:00 Fenerbahçe-Bursaspor: Barış Şimşek. 21 Eylül 2015 Pazartesi Saat 20:00 Gençlerbirliği-Beşiktaş: Fırat Aydınus.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.