Torku Arena'ya hayran oldular

Torku Arena'ya hayran oldular

Torku Konyaspor'da görev yapmış eski başkanlar Oğuz İyioldu ile Mehmet Özsandıkçı ile emektar spor yazarı Nail Bülbül Gaziantepspor maçını Torku Arena'da izlediler ve duygusal anlar yaşadılar

İYİOLDU:ALLAH RAZI OLSUN

Torku Konyaspor'un Gaziantepspor ile oynadığı Süper Lig 8.hafta maçında kulübün eski başkanlarından Mehmet Özsandıkçı ve Oğuz İyioldu ile duayen gazeteci Nail Bülbül'ü konuk oldu. Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda oynanan karşılaşma öncesi stadyumu inceleyen ve hayran kalan Eski Başkanlardan Oğuz İyioldu, "Burayı görünce ne diyeceğimi şaşırıyorum. Yapandan Allah razı olsun.Bizim zamanımızda tabiki nerede böyle stadyumlar ve imkanlar. O dönem zorluklar içerisinde hizmet vermeye çalışıyorduk. Kulüpte başkanlık, genel sekreterlik dahil olmak üzere pekçok görevde bulundum. Konyaspor için elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösterdik. Şimdi her şey çok güzel. Harika bir stadyuma sahibiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah Konyaspor sportif anlamda da iyi sonuçlar elde eder" şeklinde görüş belirtti.

ÖZSANDIKÇI: ÇOK MUTLU OLDUM

Eski Başkanlardan Mehmet Özsandıkçı ise, "Dünya'da 72 ülke gezmiş, birçok stadyum görmüş biri olarak bu muhteşem eseri gördüğümde inanın oldukça heyecanlandım ve çok mutlu oldum. Biz Konyaspor'un en kötü ve imkansızlıklar içerisinde mücadele verdiği döneminde Konya sevdasıyla görev yaptık. Bundan da en ufak bir şekilde gocunma duymadık. Bugünlere gelindiğini görmek inanın beni çok mutlu etti. Konya hem şehir hem de insan olarak herşeyin en iyisine layık. Emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum" dedi.

BÜLBÜL:GURUR DUYDUM

Konya sporunun emektar gazetecilerinden Nail Bülbül ise, 1961 yılında başlayan Konyaspor serüveninde gazeteci dahil olmak üzere pekçok görevde bulunduğunu ve Konyaspor'a hizmet etmenin kendisini her zaman mutlu ettiğini ifade ederek, "Basın mensubu olarak deplasmanlara gittik, Konyaspor’un yücelmesi ve güçlenmesi için kalemimizle hizmet etmeye çalıştık. Böyle bir stadyum Konya’ya kazandırıldığı için gururluyuz. Dünyanın en iyi 5 stadyumundan biri olduğu için çok mutluyuz. Üç büyüklerin haricinde Trabzonspor ve Bursaspor gibi Konyaspor’un da şampiyonluğunu görmeyi çok istiyoruz. İnşallah ömrümüz buna yeter ve bu büyük mutluluğu bizlerde yaşarız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.