Toplum Destekli Polisten Öğrencilere Eğitim Malzemesi Yardımı

Toplum Destekli Polisten Öğrencilere Eğitim Malzemesi Yardımı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu Kütüphanesine eğitim destek malzemesi yardımı yapıldı.Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ve Toplum Destekli...

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu Kütüphanesine eğitim destek malzemesi yardımı yapıldı.

Yozgat İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar ve Toplum Destekli Büro Amirliği polisleri, Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin ihtiyaç duyduğu kaynak kitap, soru kitabı, yaprak testi ve soru bankasından oluşan eğitim destek malzeme seti yardımında bulundu. Yozgat Emniyet Müdürü Saim Akpınar, burada yaptığı açıklamada Toplum Destekli Şube Müdürlüğünün gençlerin geleceğe güvenle yürüyebilmeleri için destekleyici faaliyetler kapsamında eğitim destek malzemesi dağıttıklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Akpınar, “Gazi Mustafa Kemal İmam Hatip Orta okulunda eğitim öğretim gören öğrencilerin okuldaki çalışmalarına , sınavlarına, eğitim ile ilgili faaliyetlerine destek olunması amacıyla öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere okul idaresine çeşitli miktarlarda kitap, soru kitabı, yaprak test, kaynak kitap ve soru bankası hediye edilmiştir. Yozgat Emniyet Müdürlüğü olarak öğrencilerimizin huzurlu ve güvenli bir eğitim öğretim dönemi geçirebilmeleri için bu tür çalışmalarımız devam edecek. Bu konuda vatandaşlarımızdan gelen desteğin de artarak devam etmesini temenni etmekteyiz.” dedi.

Amaçlarının toplum ve polis kaynaşmasının her alanda olduğu gibi eğitim alınında da devam etmesi olduğunu vurgulayan Akpınar, “Amacımız, toplumla emniyet personelimizi kaynaştırmak ve sürekli her alanda olduğu gibi eğitim alanında da işbirliği yapmak. Bu kitaplar kütüphanede bütün öğrencilerin hizmetine sunulacak.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.