"Toplum büyük bir sömürü içerisinde"

"Toplum büyük bir sömürü içerisinde"

Saadet Partisi Karatay ve Meram İlçe Başkanlıkları, Şubat ayı ortak divan toplantısını Saadet Partisi Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın’ın katılımı ile gerçekleştirdi. 

Saadet Partisi Karatay ve Meram İlçe Başkanlıkları tarafından gerçekleştirilen Şubat ayı ilçe divan toplantıları Saadet Partisi Konya İl Başkanlığında gerçekleştirildi. Her iki ilçenin de yönetimi ile birlikte çok sayıda teşkilat mensubunun katılım gösterdiği program, rapor sunumlarının ardından Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın’ın konuşması ile devam etti. Saadet Partisi’nin Türkiye’nin tamamında güçlü bir teşkilata sahip olduğunun altını çizen Fatih Aydın, “Bugün Türkiye’nin neresine giderseniz gidin en güçlü teşkilata Saadet Partisi’nin sahip olduğunu görürsünüz. Saadet Partisi bir bütünü tamamlamış partidir. Türkiye’de tüm il ve ilçelerde tüm teşkilatını tamamlamış iki partiden biri Saadet Partisidir. İktidar partisi bu durumu parası ve medyası ile sağlarken Saadet Partisi bunu aşk ve azmin bir göstergesidir” dedi. 

PARTİ TOPLANTILARI NABIZ GİBİDİR

Sözlerinin devamında düzenlenen parti toplantılarının önemini vurgulayan Fatih Aydın, “Bizim yaptığımız toplantılar tıpkı vücuda kan pompalayan bir kalp gibidir. Bir teşkilatın gücü toplantısından anlaşılır. Toplantılarımız adeta bizim nabzımızdır. Konya bu konuda gerçekten çok farklı bir konumda. Konya’nın her toplantısında ayrı bir heyecan var. Ben Konya’ya bakınca şunu da görüyorum. Gelenek küllere sahip çıkmak değil, ateşi canlı tutmaktır. Konya teşkilatımız küllere sahip çıkan bir teşkilat değil, ateşi her daim canlı tutan bir teşkilattır. İktidara yürürken her geçen gün biraz daha güçlendiğimizi gördüğümüz bu toplantılarla yeni bir dünyanın kurulmasının zeminini hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

2-3.jpg

GAYEMİZ İNANCIMIZIN HÂKİM OLMASI

Saadet Partisi olarak inandıklarını değerlerin hâkim olması için çalıştıklarına değinen Aydın, şunları kaydetti: “Bizim bir çalışma amacımız var. Bizim gayemiz inandığımız değerlerin hâkim olmasıdır. Biz Saadet Partisi olarak hakkın hâkim olması için mücadele ederiz. Bu topraklarda insanların insanca yaşamaları için adaletin ve hakkın hâkim olması gerekir. Adalet olmazsa, hak olmazsa insanın insanca yaşaması mümkün değildir. İnsanlar bugün olduğu gibi adaletsiz bir toplumda köleleşir. Toplum bugün sömürü içinde. Biz bu sömürüyü fark eden bir partiyiz. Erbakan hocamız yıllardır bize bunu anlattı. Bu sistemin amacı insanımızı aç bırakmak, yoksullaştırmak, gençlerimizi işsiz bırakmak, insanları bankaların kölesi yapmak. Hedefleri bu. Kurdukları sistemle bunu yapıyorlar. Bu nedenle biz Saadet Partisi olarak yıllardır bunu anlatıyoruz. Bilinmelidir ki Saadet Partisi bugün iktidar partisi ile mücadele etmiyor. Saadet Partisi’nin derdi şu parti gitsin bu parti gelsin derdi değildir. Saadet Partisinin mücadelesi bu sömürü mücadelesinin yerine adil düzeni kurmak içindir. Çünkü sistemi değiştirmedikçe düzenin başına kim gelirse gelsin bir anlamı yok. Vatandaş sömürüldükten sonra başa gelen adam laik olsa ne olur, milliyetçi olsa ne olur, çıkıp Kuran okusa ne olur. Mesele bu düzenin değişmesidir. Biz istiyoruz ki adalet tesis edilsin.”

EYYÜB KARAKUZU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.