Topaloğlu Selçuklu'da

Topaloğlu Selçuklu'da

Anadolu Selçuklu 10 Ağustosa kadar hazırlıklarına Konya'da devam edecek

10 Ağustos’a kadar hazırlıklarına Konya’da devam edecek olan Anadolu Selçuklu, ardından Kartepe’de 10 günlük bir kamp dönemine başlayacak. Temsilcimiz Elazığ Belediyespor’dan Fikret Topaloğlu ile anlaştı

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, 2012-2013 futbol sezonunun ilk antrenmanını geçtiğimiz gün 2 Nolu Saha’da yaptı. Çalışmalarını günde yapacağı çift antrenmanla devam ettirecek olan yeşil-beyazlılar, dün sabah saatlerinde bir araya gelerek kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptı. Anadolu Selçukluspor, günün ikinci idmanını dün akşam saat 18.00’de yaptı. Antrenmanların ilk bölümlerinde futbolcuların birbirlerini tanımalarına yönelik programlar uygulayan teknik adam çalışmaların Konya bölümünün 10 Ağustos’ta sona ereceğini bildirdi. Yeşil-beyazlılar, bu tarihten sonra Kocaeli Kartepe’de kampa girecek ve yapacağı hazırlık maçları ile sezon hazırlıklarına devam edecek.

Konya Şekerspor’un eski kadrosundan takıma katılan 5, Konyaspor’dan teknik adam Hüsnü Özkara’nın belirlediği 4 ve yeşil-beyazlıların imza attırdığı 8 futbolcu ile beraber, kampa denenmek için gelen isimler ve Davraz kampını tamamlayan Konyaspor’dan 2 veya 3 isimde temsilcimizin ilk çalışmasına katıldı. Temsilcimiz ilk antrenmanını yaklaşık 30 futbolcu ile gerçekleştirdi. Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Anadolu Selçukluspor’da teknik adam Salih Eken’in belirlediği eksikler orta saha, forvet ve sağ kanat oyuncuları ile temaslar sürdürülüyor. Temsilcimiz, hem kalite hemde ekonomik olarak kendilerine uygun isimlerle anlaşma zemini arıyor. Bu futbolcular ile imza aşamasına gelindiğinde isimlerin açıklanacağı gelen haberler arasında. Anadolu Selçukluspor, yapacağı 3 veya 4 transfer ile takım kadrosunu belirlemiş olacak.

YENİ TRANSFER FİKRET TOPALOĞLU

Bir taraftan çalışmalarının startını veren Anadolu Selçukluspor, bir diğer taraftan da transferler yapmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Elazığspor’un teknik adamlığını yapan ve bu sezon Konyaspor’un başına getirilen Hüsnü Özkara’nın tavsiyesi ile aradığı sağ kanat oyuncusunu Elazığ Belediyespor’da buldu. Selçuklu, Geçtiğimiz sezon yıldızı parlayan genç sağ bek Fikret Topaloğlu ile 1 yıl opsiyonlu 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeşil-beyazlıların renklerine bağladığı sak bek Fikret Topaloğlu, 1989 İstanbul Eyüp doğumlu. Elazığ Belediyespor’da başarılı bir sezon geçiren Fikret Topaloğlu 2011-2012 sezonunda 16 resmi müsabakada yeşil çimlerin üzerinde ter döktü. Görev aldığı 16 maçın 16 tanesinde ilk 11 olarak maça başlayan Fikret Topaloğlu, 0 maçta da sonradan oyuna girmiştir. Fikret Topaloğlu Elazığ Belediyespor da oynadığı 16 resmi müsabakada toplam 1440 dakika görev almıştır. Sahada olduğu 1440 dakika ya 1 gol sığdırdı. 1 maçta kırmızı kart ile oyundan ihraç edilirken, 5 maçta sarı kartla uyarı aldı.

EKEN: TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Ufak tefek eksikliklerimiz olabilir ama bunu ilerleyen süreçte bertaraf etmek için uğraşacağız. Şu anda elimizde 30-32 kişilik bir kadro var. Onların içinden de değerlendirebileceğimiz isimler. Anlaşmadığımız ama halen görüşme içersinde olduğumuz oyuncular var. Bu şekilde her kulvarda sıkı bir çalışma ile yeni sezona başladık.

Yılların vermiş olduğu ve Konyaspor için gerekli olan pilot takım 2012 senesinde kazanıldı. Konya Şekerspor’da elbette bu şehir içindi ancak onlarında kendilerine göre bir camiaları vardı. Biz bu yıl pilot takım uygulamasıyla ilk defa tanıştık. Daha önceden eskilerde varsa bilmiyorum elbette. Bu grubun içinden Konyaspor transfer yapacağı sıra birilerini çıkartırsa ne mutlu bize. Bizim için şampiyonluk ilk amaç değil, önceliğimiz Torku Konyaspor’a yeni oyuncular yetiştirebilmek.

Y. Malatyaspor baktığınızda popüler transferler yapan bir takım. Bunun örnekleri. Geçmişte de var. ETİ Mesgut Şekerspor’un Sergen’leri aldığı dönemi hatırlayın, ancak başarı gelmemişti. Çok para harcamak iyi takım anlamına gelmez. İnşallah bizim takımımız doğru ve düzgün bir takım ve ben güveniyorum. Önemli olan parayı doğru hamleler ile kullanmak. Bu nedenle bizde bu ligin takımıyız ve iyi bir oyun ortaya koyacağımıza inanıyorum.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.