Tınkır: Torbadaki 12 puana da talibiz

Tınkır: Torbadaki 12 puana da talibiz

Başkan Yardımcısı: 4 maçta belli bir puan hedefimiz olmamasına rağmen, torbada bulunan 12 puanı da kazanmak ve ilk yarıyı yukarılarda bitirmek istiyoruz. Bunu da gerçekleştirecek hem gücümüz, hem de inancımız var

KAN DEĞİŞİKLİĞİ SİNERJİ GETİRDİ

Ligin 14. haftasında cuma günü karşılaşacakları Alanyaspor maçından mutlaka galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini bildiren Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, “Galatasaray beraberliğini taçlandırmak için Alanyaspor maçından 3 puanla ayrılmayı düşünüyoruz” dedi.

Teknik ekipte yapılan kan değişikliğinin, özellikle de ykut Kocaman'ın göreve gelmesi ile birlikte hem takıma hem de şehire büyük bir sinerji geldiğini, bu sinerjinin sadece oynanan oyuna değil, tabelaya da olumlu yansıyacağının altını çizen Tınkır, şunları söyledi:

“Teknik ekipte yapılan kan değişikliği, özellikle de Aykut Hocanın göreve gelmesi ile birlikte hem şehire hem de takıma önemli bir sinerji ve heyacan geldiği ortada. Bunun ilk geri dönüşü de Galatasaray maçında yaşandı. Kazanılan bir puanın yanında sahaya yansıtılan futbol ve mücadele gelecek adına içimizdeki umutları yeşertti. Galatasaray maçından kazanılan bir puan Aykut Hoca için de iyi bir başlangıç oldu diye düşünüyorum. Burada önemli olan iyi skorların ve iyi oyunların devam etmesidir. Atiker Konyaspor camiası olarak bunun devam edeceğine de inancımız sonsuz” diye konuştu.

TORBADA BULUNAN 12 PUANA DA TALİBİZ

Alanyaspor maçı ile birlikte ilk yarıda oynayacakları 4 maçın kaldığını bildiren Atiker Konyaspor Başkan Yardımcısı Okay Tınkır, bu kalan 4 maçta belli bir puan hedefi koymadıklarını, ancak, torbada bulunan 12 puana da talip olduklarını söyledi. “Öncelikle Alanyaspor maçını kazanmak istiyoruz” diyen Tınkır, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Cuma günü Alanyaspor ile oynayacağımız maça kesinlikle 3 puan kazanmak için çıkacağız. İlk yarıda kalan 4 maçta bizim için önemli, ancak önümüzdeki Alanyaspor maçı hepsinden daha önemli. Önce bu maçı kazanmalıyız. Daha sonra 15. haftada  Trabzonspor ile deplasman, 16. haftada iç sahada Kasımpaşa ve ilk yarıyı Akhisarspor'la kendi sahamızda oynayacağımız maçla tamamlayacağız. Yukarıda da belirttiğim gibi, bu 4 maçta belli bir puan hedefimiz olmamasına rağmen, torbada bulunan 12 puanı da kazanmak ve ilk yarıyı en yukarılarda bitirmek istiyoruz. Bunu da gerçekleştirecek hem gücümüz, hem de inancımız var” şeklinde konuştu.

BİR BÜTÜN OLARAK MÜCADELE VERİYORUZ

Ligin ilk yarısında geride kalan bazı maçlarda çok şanssız puan kayıpları yaşadıklarını ifade eden Okay Tınkır, “Şanssız ya da bazı hatalardan dolayı kaybettiğimiz puanları göz önüne alacak olursak çok daha üst sıralarda, yani 18 puanın çok çok üzerinde olabilirdik. Daha üst sıralarda olmak elbette bizleri mutlu ederdi, ama bulunduğumuz konumdan da şikayetçi değiliz. Burada bir ekip mücadelesi ver. Başkanımız Hilmi Kulluk başta olmak üzere, bir bütün olarak verilen bir mücadele var. Biz yönetim olarak sadece sportif başarıyı yakalamak için değil, ekonomik başarıyı da yakalamak istiyoruz. Bunun için de geçmişte bu takıma, hem  sportif başarı getiren, hem de takımın mali yapısına önemli katkıları olan Aykut Kocaman'ı takımın başına getirdik. İnşallah, hem yönetim, hem teknik ekip bu şehrin kulubünü layık olduğu yere taşıyacaktır” diyerek, taraftarları cuma günü oynanacak olan Alanyaspor maçına davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.