Tff, Trabzonspor'un Talebine Bir Aydır İzin Vermemiş

Tff, Trabzonspor'un Talebine Bir Aydır İzin Vermemiş

Trabzonspor Kulübü, şike sürecinde UEFA ve FIFA'dan iletilen yazıların bir örneği talebine Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bir aydır cevap vermediğini bildirdi.     Trabzonspor Hukuk Kurulu tarafından konuyla ilgili yapılan...

Trabzonspor Kulübü, şike sürecinde UEFA ve FIFA'dan iletilen yazıların bir örneği talebine Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) bir aydır cevap vermediğini bildirdi.

    Trabzonspor Hukuk Kurulu tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, 17 Eylül 2014 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu'na yazılı olarak başvuru yapmış; şike sürecinde UEFA ve FIFA'dan, Türkiye Futbol Federasyonu’na iletilen yazıların bir örneğinin kulübümüze iletilmesini talep etmiştir. Aradan geçen 30 günlük süreye rağmen, başvurumuz konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'ndan, kulübümüze olumlu ya da olumsuz herhangi bir cevap verilmemiştir." denildi.

    

Trabzonspor Hukuk Kurulu adına avukat Hakan Orhan imzasıyla, 17 Eylül 2014 tarihinde TFF’ye gönderilen dilekçede, "2010-2011 sezonundaki şike olaylarıyla ilgili UEFA veya FİFA tarafından, gerek resen gerek Trabzonspor’un başvuruları üzerine TFF'ye gönderilen yazıların bir örneğinin tarafımıza gönderilmesi. Şike yaptığı saptanan kulüp ve kişilerin cezalandırılması yönünde yapılmış uyarı, talep ya da bildim varsa ayrıca tarafımıza bildirilmesi ve yazı örneklerinin Trabzonspor Kulübü'ne gönderilmesini talep ederiz." ifadelerine yer verilmişti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.