TFF seçimine Konya damgası iki isme önemli görev

TFF seçimine Konya damgası iki isme önemli görev

Ankara'da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu JW Marriott Hotel'de başladı.

Genel kurulda Konya detayı ise dikkat çekti. Konyalı iki isime önemli görev verildi. Seçimlerde Konyaspor ve 1922 Konyaspor da oy kullanacak.

KONYA MİLLETVEKİLİ MEHMET BAYKAN DİVAN BAŞKANI OLDU

Ankara'da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu başladı. JW Marriott Hotel'de yapılan genel kurul toplantısı, 261 delegenin imzasıyla açıldı. Saat 11.00'de başlaması gereken genel kurul, 25 dakika gecikmeli başladı. Genel kurula, TFF Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, FIFA, UEFA temsilcileri, TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp başkan ve yöneticileri ile delegeler katıldı. Genel kurulu yönetmesi için divan başkanlığına delegeler, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ile Adana Demirspor Kulübü Murat Sancak aday gösterdi. Divan başkanlığına yapılan açık oylama sonucunda 146 oy alan Mehmet Baykan seçildi. Murat Sancak ise 84 oy aldı. İbrahim Hacıosmanoğlu ve bazı delegeler, verilen oyların sayılmasını istedi.

whatsapp-image-2024-07-18-at-14-50-47-1.jpeg

KONYA ASFK BAŞKANI REMZİ AY BÜYÜKEKŞİ’NİN YEDEK LİSTESİNDEYER ALDI

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, TFF seçiminde mevcut başkan Mehmet Büyükekşi’nin yedek yönetim kurulu listesinde yer aldı.

KONYASPOR VE 1922 KONYASPOR TFF SEÇİMİNDE OY KULLANACAK

Türkiye Futbol Federasyonu yeni başkanını seçmek için Ankara'da toplandı. Genel kurula, TFF Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, FIFA, UEFA temsilcileri, TFF Başkan Adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, kulüp başkan ve yöneticileri ile delegeler katıldı. Seçimde Konyaspor’u temsilen Başkan Ömer Korkmaz, Adem Bulut, Önder Çınar, Halil İbrahim İncer, Osman Öztürk, Mustafa Damkacı ve Alper Sungur oy kullanacak. 1922 Konyaspor’dan ise Başkan Muhammed Mustafa Kariman ve Fatih Uysal oy kullanacak.

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum