Terzi: Süper Lige yükselmek istiyoruz

Terzi: Süper Lige yükselmek istiyoruz

Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, İzmirde yapılacak Avrupa Takımlar Atletizm Şampiyonasında iddialı olduklarını belirterek, Sporcularımızın performansları iyi

Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi, İzmir’de yapılacak Avrupa Takımlar Atletizm Şampiyonası’nda iddialı olduklarını belirterek, “Sporcularımızın performansları iyi. İlk 3 takım arasına girip, Süper Lig’e yükselmek istiyoruz” dedi. Şampiyona öncesinde değerlendirmelerde bulunan başkan Terzi, şampiyonaya katılacak ülkelerin takımlarının gelmeye başladığını ifade ederek, “Bu ülkeler arasında Romanya en güçlüsü olarak gözüküyor. Macaristan, Norveç, Hollanda ve Belçika da güçlü ekipler. Sporcularımızın performanslarından memnunuz. Biz ilk 3 takım arasına girip, Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bütün hedefimiz bu” diye konuştu.

Türk sporcularla, diğer ülke sporcularının hep birlikte aynı otelde ağırlanacağını hatırlatan Terzi, şöyle devam etti: “Sporcularımızla görüşüyoruz. Moralleri de iyi. Kordon’da açılış yapılacak. Hem halkı yarışlara davet etmek, hem de yarışlara ilgiyi arttırmak amacıyla böyle bir açılış yapılıyor. Güzel bir organizasyon olacak. Çünkü her konuda hazırız. Sahamız zaten güzel. En son teknolojileri kullanıyoruz. TRT de şampiyonayı canlı yayınlayacak. Yarışları bekliyoruz. Sporcularımızın motivasyonlarını yükseltmek için kendileriyle Cumartesi sabahı birebir görüşme yapacağız.”

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.