Terörün ateşi bitsin

Terörün ateşi bitsin

AGD Meram Temsilciliği geleneksel iftar programı gerçekleştirildi. Bekir Tekkaymaz’a Şube Başkanlığı görevini Oğuzhan Kara’ya devretti. Kara, “Son aylarda iyice artan fitne, terör ateşinin bir an önce bitmesi içi dua ediyoruz” dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Meram Temsilciliği geleneksel iftar programı gerçekleştirildi. Beyaz Gelincik Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına çok sayıda dernek mensubu katıldı. İftar yemeği sonrası söz alan AGD Meram Şube Başkanı Oğuzhan Kara, “Anadolu Gençlik projesi insan, muhatap kitlesi gençlik, sevdası Türkiye olan bir gençlik teşkilatıdır. AGD ’Şüphesiz benim namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm ancak âlemlerin rabbi olan Allah içindir’ ayeti kerimsi ışığında gençliği yetiştirmeye gayret eden bir gençlik teşkilatıdır” dedi.

3-1.20160610104231.jpg

Gençlik üzerindeki yozlaşmanın son derece arttığına işaret eden Kara, şöyle konuştu: “Salih ve saliha nesiller yetiştirmeye çalışıyoruz. Biz ırkçılık, bölgecilik, mezhepçilik ayrımı yapmadan bu gençlerimizi yetiştiriyoruz. AGD sevgi ve kardeşliğin teminatıdır. Ortokullarda, liselerde, üniversitelerde, çalışan gençlikte, hanımlar komisyonumuzda gönüllerin fethi için gayret etmektedir. AGD Çanakkale’deki zaferin, İstanbul’un fethin anlaşılması için, şehidi şehit yapan mananın anlaşılması için güçlüklere aldırmadan, iman varsa imkan da vardır anlayışıyla çalışmaktadır. Bu çalışmaların sonunda ancak Rabbine yalvaran, hamd eden ve teslim olan Salih ve Saliha nesiller için çalışıyoruz. Bu çalışmaların yapılması noktasında bizlere maddi ve manevi destek veren sislere teşekkür ediyorum. Ramazan-ı Şerifin, Kur’an ayının, nefsimize, ailemize, ülkemize, İslam alemine ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum. Son aylarda iyice artan fitne, terör ateşinin bir an önce bitmesi içi dua ediyoruz.”

3-2.20160610104240.jpg

Daha sonra AGD Meram Şube Başkanlığı’nı Oğuzhan Kara’ya devreden Bekir Tekkaymaz’a çalışmalarından ötürü plaket takdim edildi.

HÂLİD ŞEN

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.