Teröre taviz yok

Teröre taviz yok

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, terör olaylarına değinirken, Ne özgürlüklerden ne de terör ile mücadelemizden taviz vermeyeceğiz dedi.

AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, terör olaylarına değinirken, “Ne özgürlüklerden ne de terör ile mücadelemizden taviz vermeyeceğiz” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanlığı 26. Danışma Meclisi toplantılarında sona doğru yaklaşıyor. İlçelerin organizasyonuyla gerçekleştirilen danışma meclisi toplantıları çerçevesinde Ereğli, Emirgazi ve Halkapınar  Ak Parti ilçe teşkilat mensupları bir araya geldi. Yüksek katılımın gerçekleştiği danışma meclisi toplantılarında sorun ve öneriler paylaşıldı.

'TERÖRÜ KÖKTEN ÇÖZECEĞİZ'

Ereğli ilçesinde gerçekleştirilen 26. Danışma Meclisi Toplantısı'nda koordinatörlük görevini AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Acar yürüttü. Açılış konuşmasını yapan AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, dünya ve ülke gündemine dair önemli açıklamalarda bulundu. AK Parti’nin bölgede yaşanan gelişmelere sessiz kalmadığı gibi terör meselesinin çözümü noktasında da kararlı adımlar attığını vurgulayan Ahmet Sorgun, “Terör örgütünün içeriden ve dışarıdan beslendiğini artık çok iyi biliyoruz. Biz, halkımızın güvenliği için mücadelemizi vereceğiz. Ne insan hakları ve özgürlüklerinden taviz vereceğiz ne de mücadelemizden. Terör sorunun kökten çözülmesi için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

TEDAVİ OLMAK İÇİN TÜRKİYE'YE GELİYORLAR

AK Parti İl Yönetim Kurulu Mehmet Önal’ın koordinatörlüğü’nde Emirgazi ilçesinde devam eden Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu ise, sağlık alanında yapılan icraatlardan bahsetti.  Gerçekleştirilen hizmetlerin 2002 yılı öncesiyle mukayese edilemeyeceğini ifade eden Dr. Baloğlu, “AK Parti hükümeti olarak sağlık alanın da çok büyük atılımlar yaptık. Artık bu gerçek herkes tarafından kabul ediliyor. Hatta kabul edilmekten de öte itiraf ediliyor. Eskiden, Türkiye’den yurt dışına hasta giderdi. Ama artık tersi oldu, yurt dışından hastalar tedavi olmak için ülkemizi tercih ediyor. Bunlar son derece gurur verici gelişmelerdir” ifadelerini kullandı.

 

MERHABA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.