Tenis turnuvasında Bahçeşehir farkı

Tenis turnuvasında Bahçeşehir farkı

Geçen hafta Antalya Belconti Otelde gerçekleşen Uluslararası 9-10 Yaş Tenis Turnuvasına Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Zehra Mina Sarıoğlan, Zeynep Sena Sarıoğlan ve Alihan Gültekin katıldılar

Geçen hafta Antalya Belconti Otel’de gerçekleşen Uluslararası 9-10 Yaş Tenis Turnuvasına Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Zehra Mina Sarıoğlan, Zeynep Sena Sarıoğlan ve Alihan Gültekin katıldılar. Turnuva boyunca öğrenciler Gürcistan, Ermenistan, Rusya ve Türkmenistan’dan ve ülkemizden İstanbul, Bursa, Trabzon, Antalya vb. illerimizden gelen sporcularla mücadele ettiler.

Turnuva 9 yaş kızlar, 9 yaş erkekler, 10 yaş kızlar, 10 yaş erkekler ve master kategorilerinde yapıldı. Konya Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden Zehra Mina Sarıoğlan 9 yaş kızlar kategorisinde mücadele ederken, Zeynep Sena Sarıoğlan ve Alihan Gültekin 9 yaş, 10 yaş ve Master kategorisinde mücadele ettiler. Oldukça çekişmeli geçen ve 6 gün süren turnuvanın sonunda Zeynep Sena Sarıoğlan 9 yaş kızlar kategorisinde 1.lik ödülünü kazanırken, 10 yaş kızlarda 3.lük derecesini elde etti. Aynı turnuvada yarışan Alihan Gültekin 9 yaş erkeklerde üçüncülük ödülü almaya hak kazandı.

Sporda elde ettikleri başarılarından dolayı öğrencilerini kutlayan Konya Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Nurettin Ok : “Konya Bahçeşehir Koleji eğitim-öğretimdeki öncülüğünün yanı sıra sportif ve sosyal alandaki faaliyetlerde de büyük başarılara imza atmakta ve bu başarılarla gurur duymaktadır. Eğitim programımız çerçevesinde sporun pek çok dalına yer vermeye gayret gösteriyoruz. Kampüsümüz içinde yer alan spor tesisimizde çocuklarımız profesyonel olarak yüzme ve basketbol eğitimi almaktadırlar. Kulüp faaliyetleri kapsamında öğrencilerimiz Tenis sporu ile ilgilenmekte ve bu alanda eğitim görebilmektedirler. Anaokulu çağından itibaren sporla iç içe olan çocuklarımızın bu alanlarda kendilerini geliştirebilmeleri ve bu tarz büyük organizasyonlarda uluslar arası başarılar elde etmeleri bizleri son derece sevindirmektedir. Çocuklarımızı canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.