Temizlik Kurallarına Uymayanlara Ceza

Temizlik Kurallarına Uymayanlara Ceza

Siirt’te çevre ve temizlik kurallarına uymayan esnaf ve vatandaşlara Temizlik ve Zabıta denetim ekipleri tarafından ceza kesildi. Siirt Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri ve Zabıta Denetim ekipleri, ilde bulunan Güres, Gaffar Okan caddeleri...

Siirt’te çevre ve temizlik kurallarına uymayan esnaf ve vatandaşlara Temizlik ve Zabıta denetim ekipleri tarafından ceza kesildi.

Siirt Belediyesi'ne bağlı Temizlik İşleri ve Zabıta Denetim ekipleri, ilde bulunan Güres, Gaffar Okan caddeleri ve İhsan Tan Bulvarı'nda yapılan çevre ve temizlik denetimlerinde, daha önce fotoğraf ve görüntüler ile belirlenen ve uyarılmalarına rağmen çöp çıkarma saatlerinden önce çöp çıkaran, çöplerini konteynerlere atmayan, çevre ve temizlik kurallarına uymayarak çevreyi kirleten iki esnafa 189’ar TL para cezası kesti.

Siirt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Yunus Eriş, yapılan denetimler ardından yaptığı açıklamada, daha temiz bir şehir ve çevre için çalışmalarının aralıksız süreceğini ifade etti. Eriş, bu anlamda başta esnaf ve apartman yöneticileri olmak üzere tüm yurttaşların çöp çıkarma saatlerine ve çevre temizliği kurallarına uyma konusunda daha duyarlı olması çağrısında bulunarak, kurallara uymayanlar hakkında yasal işlem yapılmaya devam edileceğini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.