Tema'dan İl Jandarma Komutanlığına Teşekkür Ziyareti

Tema'dan İl Jandarma Komutanlığına Teşekkür Ziyareti

TEMA Vakfı Bölge Müdürü Mehmet Seval ve Tema Vakfı Siirt İl Temsilcisi Hasan Gök, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Şenol Yeloğlu’nu makamında ziyaret etti.Siirt İl Jandarma Komutanlığı ile müşterek yürütülen ağaçlandırma...

TEMA Vakfı Bölge Müdürü Mehmet Seval ve Tema Vakfı Siirt İl Temsilcisi Hasan Gök, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Şenol Yeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı ile müşterek yürütülen ağaçlandırma faaliyetlerinden dolayı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Şenol Yeloğlu’na TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’ın teşekkür mektubu iletildi.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten İl Jandarma Komutanı Yeloğlu, ülkenin geleceği için ağaçlandırma çalışmalarına çok büyük önem verdiklerini belirterek, "Ağaç ve orman sevgisinin yaygınlaştırılması maksadıyla, Tema Vakfı ile iş birliği içinde, doğal yaşam alanlarının korunması ve yaşatılması için çalışmalarımız devem edecektir." dedi.

İl Jandarma Komutanlığı, geçtiğimiz yıl içerisinde 10 bin adet meşe palamudunun Siirt ilinde ekilmesine ön ayak olmuş, bu yıl da nisan ayı içerisinde Jandarma Teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümü kapsamında, İl Jandarma Kışlası içerisinde, TEMA Siirt Şubesi gönüllü öğrencilerinin katılımıyla, 175 fidanı toprakla buluşturmuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.