Telefon Tokatçısının Ağına Düşen Kadını Banka Görevlileri Kurtardı

Telefon Tokatçısının Ağına Düşen Kadını Banka Görevlileri Kurtardı

İzmir’in Balçova ilçesinde telefon dolandırıcılarının tuzağına düzen bir bayan banka çalışanlarının polise haber vermesiyle dolandırılmaktan son anda kurtuldu. İçinde kağıtla dolu dolan poşeti para diye alan telefon dolandırıcısı...

İzmir’in Balçova ilçesinde telefon dolandırıcılarının tuzağına düzen bir bayan banka çalışanlarının polise haber vermesiyle dolandırılmaktan son anda kurtuldu. İçinde kağıtla dolu dolan poşeti para diye alan telefon dolandırıcısı polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Olay geçen hafta Balçova ilçesindeki bir bankanın şubesinde meydana geldi. Cep telefonuyla konuşarak bankaya giren bayan İ.K.’nın telaşlı halinden şüphelenen banka görevlileri durumu polise bildirdi. Kısa sürede bankaya gelen polis ekipleri, içi para süsü verilmiş kağıtları bir poşete doldurdu. Telefondaki komutlara uyması istenen bayan İ.K.’ya poşet verilerek söylenen yere götürmesi istendi. Ata Caddesi'nde çeşitli noktalarda bekletilen bayan yaklaşık bir saat yürütüldü. Daha sonra Köroğlu Sokak kavşağında yanına yaklaşan bir şahıs içinde 10 bin TL para olduğunu düşündüğü poşeti aldı. Bu sırada takipte olan polis ekipleri şahsı kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan S.A. işlemlerinin ardından dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.