Telafi ederiz

Telafi ederiz

Abdurrahman Baysangur: Bugün oyuncularımın yapamadıkları tek şey gol atmaktı. Oynanan futbol ve mücadele için ileriye dönük bakarsak bize umut veriyor. Bayrampaşa maçı kazanmamız gereken bir maç

BAYRAMPAŞA MAÇINI KAZANACAĞIZ

Golsüz beraberlikle tamamlanan Hacettepespor müsabakasının ardınan açıklamalarda bulunan Anadolu Selçukspor teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, “Oyuncularımın ortaya koydukları performans ve mücadeleden oldukça memnunum. Oyuncularımın yapamadıkları tek şey, gol atmaktı. Cumartesi günü yine iç sahada oynayacağımız Bayrampaşa maçında kazanarak Hacattepe maçında iç sahada aldığımız bu beraberliği telafi etmek istiyoruz” dedi.

İKİ DENK KUVVETİN MÜCADELESİ OLDU

Hacaettepe ile oynanan müsabakanın iki denk gücün karşılaşması olduğunun altını çizen yeşil-beyazlı ekibin genç teknik direktörü Abdurrahman Baysangur, “Misyon olarak aynı misyona sahip iki takımın mücadelesi oldu. İki genç ve mücadele eden takımdan genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçen bir karşılaşma izledik. Esasında bakarsak rakipten daha çok pozisyonumuz olduğunu düşünüyorum. Ama bunları değerlendirmekte etkili olamadık. Nihayetinde de karşılaşma berabere bitti.”

OYUNDAN MEMNUNUM

Takımın ortaya koyduğu futboldan memnun olduğunu ifade eden Baysangur, şunları söyledi:

“Oynanan futbol ve ortaya konulan mücadele ilerisi için bizlere ümit veriyor. Performans ve mücadeleden oldukça memnunum. Sahada oyuncularımın yapamadıkları tek şey, gol atmaktı. Futbol bir sonuç oyunu ve gol atamazsanız maç kazanamazsınız. Baktığınız zaman 2-3 tane net diyebileceğimiz gol pozisyonumuz vardı. Belki tercihlerimizi doğru yapamadılar, belki iyi vuruş sergileyemediler. Oynanan futbol ve mücadele ileriye dönük bakarsak bize umut veriyor. Zorlu bir serini içindeyiz ve Cumartesi günü yine iç sahada oynayacağımız Bayrampaşa maçında kazanarak bu gün iç sahada aldığımız bu beraberliği telafi etmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.