Tekrar yakalayacağız!

Tekrar yakalayacağız!

Ayrı kültürlerden gelen oyuncuları burada tek bir çatı altında topluyoruz

Bizim yaptığımız iş toplumsal bir iş. Ayrı kültürlerden gelen oyuncuları burada tek bir çatı altında topluyoruz ve burada yeni bir aile ortamı oluşturuyoruz. Bu aile ortamına şehrin dinamikleri, basını, camiamız destek verir ve 2002 yılında yakaladığımız takım ruhunu yeniden hayata geçirirsek başarı gelir.

Süper Lig hedefine ulaşmak için yola çıktıklarını belirten Torku Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, 2002 yılında yakaladıkları takım ruhunu bu sezonda yineleyerek şehrin takımını hak ettiği yere taşıyarak aynı mutluluğu ikinci kez yaşayacaklarına inandığını söyledi.

Yaklaşık 1,5 aydır devam eden kamp çalışmalarının ardından artık sezon başlangıcına geldiklerini ve kendileri için esas maratonun başlayacağına işaret ederek açıklamasına başlayan Hüsnü Özkara, “Bizim için gerçek anlamda çok faydalı geçen, istediklerimizin büyük bir kısmını gerçekleştirdiğimiz bir kamp dönemini artık geride bıraktık. Bir hafta sonra lig başlıyor. Süper Lig’de oynanan maçlara da bakıldığı zaman favori takımların sezonun ilk haftalarında puan kaybetmeleri mutlaka yaşanıyor. İnşallah biz aynı durumla karşılaşmayız. Hazırlık dönemindeki performansımızı sahaya yansıtıp, kendi evimizde oynayacağımız ilk maçı kazanarak sezona iyi ve moralli bir başlangıç yapmak istiyoruz. Burada tabi ki seyircimizi de büyük görev düşüyor. Bizim çalışmamızın tek amacı seyircimizi mutlu etmek. İnşallah bunu başarırız. Bu konuda oyuncularımıza güvenimiz tam. İyi konsantre olacağımız Bucaspor maçını 3 puanla kapatarak sezona istediğimiz şekilde başlangıç yapmak istiyoruz” dedi.

Konyaspor’da 4.kez görev aldığını da sözlerine ekleyen  Özkara, “2002-2003 sezonunda şampiyon olarak Süper Lig’e çıktık. 2003-2004 sezonunun ilk yarısında görev yaptıktan sonra ayrıldım. 2009-2010 sezonunda göreve başladık, ikinci yarının başında ayrılmak zorunda kaldık ama kurduğumuz takım Süper Lig’e yükseldi. Şimdi görevde olduğumuz 4.dönem. Çalıştığımız dönemlerde hep başarılı olduğumuza inanıyorum. İnşallah bu sezonda aynı başarıyı tekrarlarız. Bizim yaptığımız iş toplumsal bir iş. Ayrı kültürlerden gelen oyuncuları burada tek bir çatı altında topluyoruz ve burada yeni bir aile ortamı oluşturuyoruz. Bu aile ortamına şehrin dinamikleri, basını, camiamız destek verir ve 2002 yılında yakaladığımız takım ruhunu yeniden hayata geçirirsek başarı gelir. Biz bunu herkesin desteğiyle başaracağımıza inanıyoruz. Burada bulunduğumuz 2 aylık süreçte müthiş bir takım ruhu ve birlikteliği ile arkadaşlık var. İnşallah bunu inancımızla birleştirip hedefimize ulaşacağız” şeklinde görüş belirtti.

Özkara, transfer çalışmalarına da değinirken, “Tuncay Şanlı’nın adını bizde medyadan duyduk. Bu konuda bir girişimimiz olmadı. Ama Mehmet Aurelio için yaklaşık 1 aydan bu yana nabız yoklamalarımız devam ediyordu. Bizim bütçemizle Süper Lig’in bütçesi çok farklı. Şenol Akın benim Karabükspor’dan öğrencim. Takımımıza büyük katkısının olacağına inanıyorum. Kendisinin sakat olduğu şeklinde basında çıkan haberler var. Geçen sezon sakattı. Ama bu sezon Karabükspor ile çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve tüm hazırlık maçlarında oynadı. Takımımıza büyük katkısının olacağına inanıyorum. Bunun dışında şu an için başka bir isim yok. İyi çalışıyoruz ve iyi çalışarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu konuda tüm oyuncu arkadaşlarımıza güveniyoruz” dedi.

Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, terör saldırıları sonucu hayatını kaybeden emniyet mensuplarımıza ve vatandaşlarımız ile Şırnak’ta araçlarının şarampole devrilmesi sonucu şehit olan askerlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dileğinde bulundu.

AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.