Tek hedef iyi başlamak

Tek hedef iyi başlamak

Selçuk Üniversitesi, ligin ilk haftasında oynayacağı İTÜ maçının hazırlıklarını bugün İstanbul’da tamamlıyor. Temsilcimiz maçtan galip ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor

Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi verecek olan ve ligin ilk haftasında deplasmanda İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ile oynayacak olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde geri sayım başladı. Önceki gün İstanbul’a giden ve çalışmalarını burada sürdüren sarı-mavililer, hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Zorlu deplasmandan galibiyetle dönerek sezona iyi bir giriş yapmak isteyen temsilcimizde moraller yerinde. Yoğun bir idman ve özel maç dönemi geçiren Selçuk Üniversitesi’nde lig için heyecanlı bekleyiş başlarken, sporcuların hırslı olmaları camianın yüzünü güldürüyor. Sarı-mavililerde önemli bir eksiklik bulunmazken, tek hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak.
Takımını deplasmanlarda oynanan özel maçlarda yalnız bırakmayan Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu’nun, İTÜ maçında da tribündeki yerini alacağı ve takıma destek vereceği belirtildi. Sarı-mavili yöneticiler, “Bizim takımımıza olan inancımız sonsuz. Camia olarak şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz. Konya’nın da vereceği destekle bu amacımıza ulaşacağız ve hak ettiğimiz yere geleceğiz. Yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ediyoruz” diye konuştular.
Takıma yönetim olarak güvenlerinin tam olduğunu kaydeden Selçuk Üniversitesi İdari İşlerden Sorumlu Bekir Karataş” Bizim takımımıza olan inancımız sonsuz. Teknik heyet ve sporcularımızın bizler gibi oldukça ağır bir sorumluluk aldıklarını biliyoruz. Sezonun ilk karşılaşmasını yarın deplasmanda İstanbul Teknik Üniversitesi ile yapacağız. Hazırlıklarımızı bugün yapacağımız antrenmanla tamamlayacağız. Rakibimizden çekinmiyoruz. Hedefimiz rakibimiz karşısında en iyi oyunumuzu oynayarak salondan galibiyetle ayrılmak. Bunu da başaracak güce ve kadroya sahibiz” dedi.
TINKIR: GALİBİYETE GİDİYORUZ
İstanbul yolculuğu öncesi açıklamalarda bulunan kulüp başkan yardımcılarından Okay Tınkır, İTÜ maçı öncesinde tüm takımın galibiyet hedefinde olduğuna dikkat çekerek, Zorlu bir ligde mücadele edeceğiz. Yer aldığımız grupta güçlü ve iddialı takımlar var. Bunlardan birisi de Türk basketbolunun en önemli kulüplerinden birisi olan İTÜ. Rakibimize saygı duyuyoruz. Ancak Torku Selçuk Üniversitesi olarak şampiyonluk yolculuğuna çıkacağımız bu maçı kazanmak ve iyi bir başlangıç yapmak arzusundayız. İstanbul’a galibiyet için gidiyoruz. İddialıyız. Takımımızın genel form ve moral durumu da üst seviyede. İnşallah işler istediğimiz gibi gider ve Konya’ya mutlu döneriz dedi. Öte yandan TB2L B Grubunda hafta sonunda oynanacak olan ilk hafta maçları şöyle: Tenis Eskrim Dağcılık- Akhisar Bld., İTÜ-Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi-Beykoz, Gelişim Koleji-Başakşehir, Gaziantep BB-TED Ankara Kolejliler ve Kepez Belediye-İstanbulspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.