Tek hedef galibiyet

Tek hedef galibiyet

Anadolu Selçukspor’da iç sahada oynanacak Anadolu Üsküdar maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte tek hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da iç sahada oynanacak Anadolu Üsküdar maçının hazırlıkları devam ediyor.  Yeşil-beyazlı ekip iç sahada 2. galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor. Antrenmanlarda oyuncuları moralli ve hırslı olması ise teknik ekip ve yönetimin yüzünü güldürüyor. Anadolu Selçukspor zorlu maçın hazırlıklarını bugün yapacağı çalışma ile tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

GALİBİYET ŞART

Anadolu Selçukspor’un tecrübeli antrenörü Hakan Ünal Anadolu Üsküdar maçının çıkış adına önemli olduğunu ve galip gelmek istediklerini söyledi.  Yaşanan hakem hataları sonucu deplasman maçlarında hak ettikleri puanları alamadıklarını ancak kaliteli oyuncu gurubu ile bu ligde var olduklarını ispatlayacaklarını kaydeden Ünal: “Yakaladığımız çıkışın anlamlı hale gelmesi için bu hafta Anadolu Üsküdar 1908 Spor’u yenmemiz gerekiyor. Kadromuzun ağırlığı alt yapımızdan gelen oyuncular ve üçüncü ligden yapılan takviyelerden oluşuyor. İyi bir hazırlık dönemi geçirdikten sonra lige de iyi başladık. Tabi ki oyun ve mücadele anlamında. İlk iki maçta sonuç alamadık. Son 4 maçta ise istediğimizi almaya başladık. Deplasmanlarda aldığımız beraberlikler ve galibiyeti kaçırdığımız karşılaşmalarda hakem hataları yaşadık. Ordu ve Maraş deplasmanlarında hakem hataları soncu 4 puanımızı gitti. İçerde ise grubumuzun güçlü ekiplerinden Bandırmaspor’u yenip üç puan aldık. Bu çıkışın anlamlı hale gelmesi için bu hafta Anadolu Üsküdar 1908 Spor’u yenmemiz gerekiyor. Bizimde bu ligde var olduğumuzu ispat etmemiz gerekiyor. Gayet iyi bir oyuncu gurubumuz var. Kadromuz kaliteli isimlerden oluşuyor. Oynadığımız oyunu sadece skora yansıtmakta zorluk çekiyoruz. İnşallah onu da kısa zamanda düzelteceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.