Tek hedef galibiyet

Tek hedef galibiyet

Atiker Konyaspor sezonun 6. Hafta maçında bugün Kayserispor ile karşılaşacak. Kadir Has Stadında oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Fenerbahçe karşısında şanssız bir yenilgi alan Anadolu Kartalı bu mağlubiyeti telafi etmek istiyor

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında bugün Kayserispor ile karşılaşacak. Kadir Has Stadında oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek.

Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Geçen hafta Fenerbahçe’ye evinde 1-0 mağlup olan Konyaspor, zorlu maçını kazanarak üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

DEPLASMANDA DA KAZANMAK İSTİYOR

İlk 5 maç sonunda 8 puanda bulunan Konyaspor bu puanların 4’ünü iç sahada alırken, 4’ünü ise deplasmanda kazandı. Erzurumspor’u mağlup eden ve Bursaspor ile berabere kalan Konyaspor iç sahadan 3 maçta 4 puan çıkarabilmişti. Deplasmanda ise Yeni Malatyaspor’u mağlup eden ve Antalya deplasmanından 1 puan çıkaran yeşil beyazlılar 2 maçta 4 puan kazanmayı başarmıştı.

Atiker Konyaspor Kayserispor ile oynayacağı zorlu karşılaşmaya hem Fenerbahçe mağlubiyetinin telafisi, hem de üst sıralarda kalma adına büyük bir eşik olarak bakıyor. Yeşil beyazlılar bu zorlu maçtan puan ya da puanlar alırsa üst gruptaki yerini sağlamlaştırırken, diğer yandan da deplasman karnesini geleneğinin üstüne çıkaracak. Son dönemdeki başarılarını iç saha performansına borçlu olan Anadolu Kartalı, Kayserispor maçından puan ya da puanlar çıkarması durumunda uzun süre sonra ilk kez deplasman performansı ev performansının üzerine çıkacak.

ZORLU SERİ BAŞLIYOR

Kayserispor’a karşı zorlu bir sınav verecek olan Konyaspor’u kritik maçlar bekliyor. Kayserispor maçının ardından Göztepe deplasmanına gidecek olan Anadolu Kartalı iç sahada ise Beşiktaş’ı ağırlayacak.

PUANLAR EŞİT

Atiker Konyaspor bugün karşılaşacağı rakibiyle eşit puanda. 8 puanda bulunan iki takım arasında Konyaspor averajla 5. Sırada yer alıyor. İki takımın galibiyet beraberlik ve yenilgi sayısı da eşit.

SÜPER LİGDE 21. RANDEVU

Atiker Konyaspor ile Kayserispor bugün Süper Lig’de 21. kez karşılaşacak

Konyaspor ile Kayserispor arasında daha önce Süper Lig'de oynanan 20 maçta galibiyetlerde atiker Konyaspor’un 1 galibiyet üstünlüğü bulunuyor . Oynanan 20 maçta Atiker Konyaspor 7 Kayserispor ise 6 kez kazandı. 7 maçta eşitlik bozulmadı. Konyaspor, rakibiyle evinde oynadığı 10 maçta sadece bir yenilgi aldı. Geçen sezon Kayseri’de oynanan maçı yeşil-beyazlı temsilcimiz 2-1 kaybetmiş evindeki maçı ise 2-0 kazanmıştı.

Atiker Konyaspor’un Kayserispor karşısına Serkan, Skubic, Uğur Demirok, Selim Ay, Ferhat Öztorun, Jonsson, Jevtovic, Ömer Ali, Hurtado Milosevic ve Yatabere 11 ile çıkması bekleniyor

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.