Tayfun Türkmen:Telafi edeceğiz

Tayfun Türkmen:Telafi edeceğiz

Sezonun ilk maçında geçtiğimiz hafta “bir anlık bir hata, bir anlık dalgınlık bize 2 puana mal oldu” diyen Teknik direktörü Tayfun Türkmen: Cumartesi günü deplasmanda da ilk karşılaşmamızı oynayacağız ve sahaya kazanmak için çıkacağız

Sezonun ilk maçında geçtiğimiz hafta “bir anlık bir hata, bir anlık dalgınlık bize 2 puana mal oldu” diyen Teknik direktörü Tayfun Türkmen: “Cumartesi günü deplasmanda da ilk karşılaşmamızı oynayacağız. Buradan en güzel sonuçla, kazanarak döneceğimizi umut ediyorum inşallah” dedi.


Teknik direktörü Tayfun Türkmen yaptığı açıklamada: “Sezonun ilk karşılaşmasında kendi sahamızda Tuzlaspor ile karşılaştık. Sezonun ilk maçları her zaman çok zordur. Biz de rakibimiz karşısında çalıştığımız bir çok şeyi sahada uygulamaya çalıştık. Nitekim skor avantajını da ele geçirip 1-0 öne geçtik. Ancak son anlarda yediğimiz golle iki puan kaybettik. Bir anlık bir hata, bir anlık dalgınlık bize 2 puana mal oldu .

Bu maçtan elbette çıkartmamız gereken dersleri çıkarttık, arkadaşlarımızla birlikte değerlendirme yaptık. İlerleyen haftalarda bunun telafisi mümkün. Bu bizi çok üzdü elbette ama ikinci haftada oynayacağımız Fethiyespor karşılaşmasında kaybettiğimiz puanları telafi etmek için çalışmalara hemen başladık. Hafta başından bu yana iyi hazırlanarak, rakibimizi iyi analiz ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk maçta yaşadığımız eksiklikleri arkadaşlarımızla konuştuk. Cumartesi günü deplasmanda da ilk karşılaşmamız oynayacağız. Buradan en güzel sonuçla, kazanarak döneceğimizi umut ediyorum inşallah” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.